Τη δική του εκδοχή για τις ειδεχθείς κατηγορίες με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπος (έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του) δίνει σήμερα μέσα από την απολογία του ο Πέτρος Φιλιππίδης, δέκα μήνες μετά από την έναρξη της πολύκροτης όσο και επεισοδιακής δίκης του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Μετά από σχεδόν 10 μήνες ακροαματικής διαδικασίας, αναβολές και καθυστερήσεις για διάφορους λόγους, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης θα απολογηθεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου από νωρίς το πρωί επικρατεί το αδιαχώρητο. Ο Πέτρος Φιλιππίδης έφτασε στο δικαστήριο, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο και τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου. Ο ηθοποιός, όπως και τις προηγούμενες φορές, δεν έκανε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους.

Σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Λένα Δροσάκη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έφτασαν πιασμένες χέρι-χέρι στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Στο δικαστήριο βρέθηκαν και η Εβελίνα Παπούλια αλλά και η Τζένη Διαγούπη. 

Δείτε τη στιγμή που φτάνει στο δικαστήριο ο Φιλιππίδης αλλά και τις ηθοποιούς:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ