Η Μίνα Αρναούτη μιλάει στην εκπομπή ”Ευτυχείτε”, τέσσερα χρόνια μετά το τροχαίο με τον λαϊκό τραγουδιστή και στιχουργό, Παντελή Παντελίδη.

Στις 18 Φεβρουαρίου 2016 καταγράφηκε το φρικτό τροχαίο που προκάλεσε το θάνατο του ταλαντούχου λαϊκού τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη σε ηλικία 32 ετών. Ανήμερα της πρόβας για τη μεγάλη πρεμιέρα του τραγουδοποιού στο κέντρο ”ΤΕΑΤRΟ” σε συνεργασία με τον Κώστα Μαρτάκη και την Δέσποινα Βανδή, βρήκε τραγικό θάνατο ο Παντελής Παντελίδης. Καθώς τελείωσε την πρόβα στο μουσικό κέντρο ο Παντελής, καθοδόν για σπίτι πήρε στο δικό του αυτοκίνητο μαζί τη Μίνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου. Δυστυχώς κανένας δεν κατάφερε να επιστρέψει σπίτι του εκείνο το μοιραίο βράδυ.

Από θαύμα λέει έζησε η Μίνα Αρναούτη στη συνέντευξη της.

”Πήγα στον άλλο κόσμο και ξαναγύρισα”

Η Μίνα διηγείται την κατάσταση που επικρατεί στη ζωή της αυτή την περίοδο οικονομικά και επαγγελματικά. Το τροχαίο και η έκταση που πήρε το θέμα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον επαγγελματικό τομέα για την νεαρή που έζησε το τροχαίο δυστύχημα.

”Δεν κάνω απολύτως τίποτα τώρα”. Ήμουν στα χειρουργεία, η ζωή μου έχει μείνει στάσιμη απλά, δεν υπάρχει εξέλιξη. Οικονομικά με συντηρούν η μητέρα μου και ο σύντροφος της μητέρας μου. Δεν είμαι ακόμα έτοιμη να πιάσω δουλειά, είχα κρίσεις πανικού και έχω ακόμα λίγο σε καλύτερο βαθμό”

Το τροχαίο είναι κάτι που ακόμη ζει έντονα, αφού η ίδια πανικοβάλλεται σε νυχτερινές εξόδους. Μάλιστα, πρόσθεσε ένα παράδειγμα, όπου πήρε τη μητέρα της και φώναζε λέγοντας: “Πες μου γιατί δεν πέθανα και ζω αυτό;”.

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ