Η Penélope Cruz ετοιμάζεται να γιορτάσει  τα 50α γενέθλιά της

Σε μια νέα συνέντευξη στους Los Angeles Times, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε για το τι σχεδιάζει να κάνει για το μεγάλο της 5-0.

«Πάντα ανησυχώ για τα πάντα», είπε στην εφημερίδα. «Οπότε δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να ανησυχώ πια επειδή έκλεισα τα 50».

Η Penélope Cruz πιθανότατα θα θέλει να περάσει τα γενέθλια της με τον σύζυγό της Χαβιέ Μπαρδέμ και τα δύο τους παιδιά, τον 12χρονο γιο Λέο και τη δεκάχρονη κόρη Λούνα. Αν και οι φίλοι της φαίνεται ότι έχουν άλλα σχέδια.

«Όλοι οι φίλοι μου με προετοιμάζουν, όπως «Θα αναγκαστείς να κάνεις ένα πάρτι αυτή τη φορά», πρόσθεσε, αν και αποκάλυψε ότι δεν την ενδιέφερε ιδιαίτερα η ιδέα.

«Αν κάνεις ένα πάρτι με πολλούς φίλους σου που δεν έχεις δει εδώ και πολύ καιρό, καταλήγεις πολύ αγχωμένος γιατί θέλεις να δώσεις σε όλους ποιοτικό χρόνο και να κάνεις συζητήσεις. Αλλά είναι αδύνατο και δεν μπορείς πραγματικά ακούτε ο ένας τον άλλον και γίνεται τόσο αγχωτικό», σημείωσε και τονίζει ότι η περισσότερη οικειότητα και ο χρόνος με αγαπημένα πρόσωπα είναι αυτό που πραγματικά εκτιμά.

Στα 94α Όσκαρ το 2022, η Penélope ήταν υποψήφια για την καλύτερη ηθοποιό για την ερμηνεία της στο Parallel Mothers, το ίδιο βράδυ ο Javier ήταν υποψήφιος για τον καλύτερο ηθοποιό για τη σειρά του στο Being the Ricardos.

«Δεν το έχω μοιραστεί αυτό με κανέναν, αλλά… θέλεις να σου πω τι συνέβη στα Όσκαρ όταν ήμουν εκεί για το Parallel Mothers;» είπε. «Ξέρεις, ήμουν εκεί και βγήκα θετική (στον covid) μιάμιση εβδομάδα πριν και αρνητικός μόνο την προηγούμενη μέρα».

Αποκάλυψε ότι παρά το γεγονός ότι δεν είχε συμπτώματα, συνέχισε να βγαίνει θετική για δέκα ημέρες πριν από την τελετή και τελικά βγήκε αρνητική την ημέρα πριν από το σόου, στις 27 Μαρτίου 2022.

Η Penélope θα εμφανιστεί αργότερα φέτος στην μεγάλη οθόνη κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου με την κυκλοφορία του βιογραφικού αθλητικού δράματος Ferrari, που βασίζεται στη ζωή και τους αγώνες του ιδρυτή της ονομαστικής ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας Enzo Ferrari.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ