Η Πέμη Ζούνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωινό” και μίλησε για τα νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού στα θέατρα με αφορμή την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση “Ρινόκερος”.

Η ηθοποιός εξήγησε ότι είναι δικαίωμα του καθενός εάν κάνει το εμβόλιο ή όχι και τόνισε πώς η ίδια έχει εμβολιαστεί.

Σχετικά με τον έλεγχο που γίνεται στα πιστοποιητικά εμβολιασμού είπε ότι ακόμα το εξετάζουν οι αρμόδιοι φορείς για να δουν κατά πόσο είναι σωστό να γίνεται ο έλεγχος σε προσωπικά δεδομένα.

Μεταξύ άλλων, η Πέμη Ζούνη αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας της κόρης της και την σοβαρή επέμβαση που έκανε στα 24 της χρόνια.

«Ήταν πολύ σοβαρό αλλά είναι πάρα πολύ καλά, παρότι ήταν μια πολύ επικίνδυνη εγχείρηση, γιατί τελικά ο όγκος ήταν καλοήθης. Απλώς ήταν πολύ σοβαρή εγχείρηση. Είχε μηνιγγίωμα. Το 2018, στα 24 της.

Ήταν η σφαλιάρα που σε κάνει να πάρεις το μάθημα, να βάλεις σε προτεραιότητα τα σπουδαία και να μην αναλώνεσαι σε βλακείες. Είναι πολύ σπουδαίο μάθημα όταν όλα πάνε καλά. Ήταν τόση η δύναμη και η αισιοδοξία της…

Στην Αγγλία που έγινε η εγχείρηση, στα λένε εσένα πρώτα. Υπογράφει ο ασθενής πρώτα. Έχει τόσο τοις εκατό κίνδυνο θανάτου, τόσο πιθανότητα εγκεφαλικού… Έπρεπε να τα υπογράψει αυτά. Ήταν τόσο αισιόδοξη, τόσο γελαστή, τόσο “πάμε”, που αυτό μας είχε δώσει σε όλους αυτήν την γελαστή ματιά.

Μετά όταν πέρασε και είχαν πάει όλα τόσο καλά, άρχισε να με πιάνει ο φόβος. Μετά φαίνεται ότι το τραυματάκι μέσα, άρχισε να ενεργοποιείται. Εντάξει, το αντιμετωπίζω μια χαρά, όλα καλά»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ