Το Σάββατο 13 Απριλίου, η Σίσσυ Χρηστίδου καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής που παρουσιάζει χωρίς να βρίσκεται στο πλευρό της ο μόνιμος συνεργάτης και κουμπάρος της Παύλος Σταματόπουλος.

Η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι» ανακοίνωσε ότι ο πατέρας του Παύλου Σταματόπουλου έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής 13 Απριλίου.

Ειδικότερα, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε, ότι η απώλεια του πατέρα του επί χρόνια φίλου και συνεργάτη της, ήρθε ξαφνικά καθώς κανείς δεν το περίμενε, όπως τόνισε.

«Καλημέρα σας, χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο. Να είστε χαρούμενοι, ευτυχισμένοι και κυρίως υγιείς. Θέλω να στείλω ένα μεγάλο φιλί και μία μεγάλη αγκαλιά στον κουμπάρο μου που περνάει λίγο δύσκολες ημέρες. Να του στείλουμε όλη μας την αγάπη και την αγκαλιά μας. Είμαστε δίπλα του. Και να θυμόμαστε όλοι ότι αυτό είναι το σημαντικότερο» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Και στη συνέχεια, ξεκαθάρισε ότι εννοεί τον Παύλο Σταματόπουλο, ο οποίος έχει βαφτίσει τον δεύτερο γιο της. «Τον Παύλο εννοώ. Ο Παύλος λοιπόν δεν είναι σήμερα στην παρέα μας, αλλά είναι σαν να είναι μαζί μας. Του στέλνουμε ένα μεγάλο φιλί και μία μεγάλη αγκαλιά» πρόσθεσε η παρουσιάστρια, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τις δύσκολες ώρες του φίλου και συνεργάτη της.

Σήμερα 20 Απριλίου ο Παύλος Σταματόπουλος βρίσκεται και πάλι πίσω στην αγαπημένη τηλεοπτική παρέα.

Ο δημοσιογράφος δεν είχε διάθεση να πει πολλά. Περιορίστηκε σε μία φράση για να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις ευχές και τα καλά του λόγια.

Συγκεκριμένα είπε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω καταρχάς τον αδερφό μου και εσάς στα social γιατί δεν έμεινα στιγμή μόνος. Ευχαριστώ πολύ σε όλους», με τη Σίσσυ Χρηστίδου να συμπληρώνει «Θέλω και εγώ να στείλω ένα φιλί στον Πασχάλη μας, τον αδερφό σου.»


Σίσσυ Χρηστίδου και Παύλος Σταματόπουλος εκτός από συνεργάτες είναι φίλοι και κουμπάροι. Photo: Instagram/ sissychristidou
Σίσσυ Χρηστίδου και Παύλος Σταματόπουλος εκτός από συνεργάτες είναι φίλοι και κουμπάροι. Photo: Instagram/ sissychristidou

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ