Δεν κέρδισε το έπαθλο ούτε τον τίτλο του Master Chef, κέρδισε όμως την συμπάθεια και την καρδιά των τηλεθεατών με την στάση του και το ήθος του μέσα στο παιχνίδι.

Ο Κύπριος παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής, παραχωρώντας συνέντευξη στο κανάλι της Zoe Pre στο youtube αποκάλυψε σε ποια ηλικία έκανε το coming out του για τη σεξουαλική του ταυτότητα στις φίλες και στους γονείς του.

“Γενικότερα ήμουν ένα πολύ περίεργο παιδί. Ήμουν συνειδητοποιημένος από μικρή ηλικία. Δεν με ένοιαζε τι λένε οι άλλοι. Ήξερα ότι ήταν ταμπού και δεν έπρεπε να μιλάω για αυτό. Αλλά ήμουν εντάξει με τη σεξουαλικότητά μου. Πέρασα το στάδιο που έλεγα γιατί να είμαι διαφορετικός; Θα ήταν όλα πιο εύκολα. Στους γονείς έκανα coming out για πρώτη φορά στα 17 και στις φίλες μου, όταν ήμουν 12”

είπε αυτολεξεί στο παρακάτω βίντεο:

Δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάει για την σεξουαλικότητα του αφού σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε αποκαλύψει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε από την κοινωνία της Κύπρου αλλά και όταν θέλησε να μιλήσει στους γονείς του για τις σεξουαλικές του επιλογές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ