Μία νέα υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με κεντρικό πρόσωπο τον frontman των Aerosmith, Στίβεν Τάιλερ, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και αποπλάνηση ανηλίκου σε μια νέα αγωγή από μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είχε σχέση μαζί του, όταν ήταν έφηβη.

Η Τζούλια Χόλκομπ, σε δικαστικά έγγραφα που έστειλε στη Rolling Stones ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε σεξουαλική σχέση με τον frontman των Aerosmith, Στίβεν Τάιλερ από 1973 λίγο μετά τα 16α γενέθλιά της – όταν εκείνος ήταν 25 ετών.

Παρά το γεγονός ότι δεν κατονόμασε τον Τάιλερ στη μήνυση και αποκάλεσε τους κατηγορούμενους Doe 1 και Doe 2, η Χόλκομπ έχει μιλήσει στο παρελθόν δημόσια για την υποτιθέμενη σχέση της μαζί του.

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι γνώρισε τον μουσικό σε μια συναυλία των Aerosmith στο Πόρτλαντ, όπου ζούσε, και ότι μετά κατέληξαν με τον Τάιλερ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του.

Η Τζούλια Χόλκομπ ισχυρίζεται ότι ο Στίβεν Τάιλερ την εκμεταλλευόταν για δύο χρόνια

Η Χόλκομπ τονίζει ότι είχε αποκαλύψει στον Τάιλερ την ηλικία της, κάτι που δεν του έκανε αίσθηση, και μάλιστα της ζήτησε να ταξιδέψουν μαζί στο μέρος όπου θα γινόταν η επόμενη συναυλία του. Κάτι ακόμα που ισχυρίστηκε η ίδια, είναι ότι, το 1974, ο Τάιλερ έπεισε τη μητέρα της να του επιτρέψει να γίνει ο νόμιμος κηδεμόνας της, υποσχόμενος ότι θα τη φροντίζουν και θα την εγγράψουν στο σχολείο. Όμως, σύμφωνα με τη μήνυση της, «δεν τήρησε αυτές τις υποσχέσεις και αντ’ αυτού συνέχισε να ταξιδεύει μαζί της, να της επιτίθεται σεξουαλικά και να της παρέχει αλκοόλ και ναρκωτικά».

Μετά από δύο χρόνια σχέσης, το 1975 η Χόλκομπ ισχυρίζεται ότι έμεινε έγκυος με το γιο του Τάιλερ, κάτι που εκείνος δεν ήθελε και την ανάγκασε να κάνει έκτρωση.

Τάιλερ
(MANDATORY CREDIT Koh Hasebe/Shinko Music/Getty Images) Steven Tyler of Aerosmith backstage at a venue in Mobile, Alabama, United States, 24th May 1978. (Photo by Koh Hasebe/Shinko Music/Getty Images)

Μετά την έκτρωση, η Χόλκομπ ισχυρίστηκε ότι άφησε τον Τάιλερ και επέστρεψε στο Πόρτλαντ για να ξεκινήσει μια νέα ζωή ως αφοσιωμένη καθολική.

Ωστόσο, το 2020, σε ένα από τα απομνημόνευμα που είχε δημοσιεύσει ο ροκ σταρ, έγραφε ότι «σχεδόν παντρεύτηκε μια έφηβη» αφού οι γονείς του κοριτσιού τον ερωτεύτηκαν [και] υπέγραψαν ένα χαρτί για να έχει την επιμέλεια.

Η Χόλκομπ ισχυρίστηκε ότι η δημοσίευση του βιβλίου δημιούργησε την ψεύτικη εικόνα μιας «ρομαντικής, ερωτικής σχέσης».

Προς το παρόν, ο Τάιλερ αλλά και η Rolling Stones δεν έχουν αναφέρει απολύτως τίποτα.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ