Η πρώην παίκτρια του GNTM 3, Παρασκευή Κερασιώτη έκανε μία ειλικρινή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok και με δάκρια στα μάτια παραδέχτηκε ότι το 2022 ήταν για εκείνη μία πολύ δύσκολη χρονιά.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από έναν χρόνο το μοντέλο έχασε τον πατέρα της και όπως αποκάλυψε όσο περνάει ο καιρός ο πόνος είναι ακόμα μεγαλύτερος.

«Εμένα έτσι ήταν η χρόνια μου μια χρόνια γεμάτη κλάμα και δυσκολίες. Έφυγε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και αυτό με πόνεσε με πονάει και θα με πονάει για πάντα. Θα σας μιλήσω για αυτό λοιπόν. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, έφυγε ο μπαμπάς μου, το στήριγμα μου, ο πιο καλός άνθρωπος του κόσμου, το πιο ήρεμο πρόσωπο. Πέρασε ένας χρόνος και ο πόνος είναι ακόμα μεγαλύτερος. Δυσκολίες πολλές, πάρα πολλές, όμως δεν το βάζω κάτω, όλα θα πάνε καλά με υπομονή επιμονή και πίστη. Δυστυχώς, έτσι είναι η ζωή, με τα καλά της και τα κακά της, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά, αλλά πρέπει να ζούμε. Τη ζωή πρέπει να τη ζήσουμε, η ζωή είναι μικρή, ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα. Μην άφηνε τη ζωή να φεύγει, ζήστε χαμογελάστε, πείτε σ’ αγαπώ, συγγνώμη, δώστε αγκαλιές, πολλές αγκαλιές. Να εκτιμάτε τους γονείς σας, να εκτιμάτε τα πάντα. Εύχομαι η νέα χρόνια που θα μας έρθει, να φέρει υγεία και αγάπη σε όλους μας. Χρόνια πολλά» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Στο βίντεο φαίνεται η Παρασκευή Κερασιώτη με δάκρια στα μάτια

@paraskevi.kerasioti

Εμένα έτσι ήταν η χρόνια μου μια χρόνια γεμάτη κλάμα και δυσκολίες .Έφυγε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και αυτό με πόνεσε με πονάει και θα με πονάει για πάντα θα σας μιλήσω για αυτό λοιπόν.Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου έφυγε ο μπαμπάς μου το στήριγμα μου ο πιο καλός άνθρωπος του κόσμου το πιο ήρεμο πρόσωπο πέρασε ένας χρονος και ο πόνος είναι ακόμα μεγαλύτερος .Δυσκολίες πολλές παρα πολλές όμως δεν το βαζω κάτω όλα θα πάνε καλά με υπομονή επιμονή και πίστη δυστυχώς έτσι είναι η ζωή με τα καλά της και τα κακά της πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά αλλά πρέπει να ζούμε ,τη ζωή πρέπει να τη ζήσουμε η ζωή είναι μικρή ο χρονος περνάει πολύ γρήγορα .Μην άφηνε τη ζωή να φεύγει ζήστε χαμογελάστε πείτε σαγαπω συγγνώμη δώστε αγκαλιές πολλές αγκαλιές να εκτιμάτε τους γονείς σας να εκτιμάτε τα πάντα .Εύχομαι η νέα χρόνια που θα μας έρθει να φέρει υγεία και αγάπη σε όλους μας .Χρόνια πολλά ❤️

♬ оригинальный звук – spotify._.speed_songs

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ