Η Εβελίνα Παπούλια ήταν καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” παραχωρώντας μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, αλλά και στη δύσκολη περίοδο της δολοφονίας του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Η Εβελίνα Παπούλια είναι ένας άνθρωπος ταπεινός, και αυτό δεν άλλαξε κατά την περίοδο της μεγάλης επιτυχίας των “Δύο Ξένων”. Για τις φήμες που την ήθελαν απρόσιτη και δύσκολη, εκείνη σχολίασε: “Έγινε γιατί είχα δώσει πάρα πολλές συνεντεύξεις και ήταν μια εποχή πάρα πολύ αγαθή. Τώρα είναι όλοι υποψιασμένοι στο πως θα κινηθούν. Όταν λοιπόν με έπαιρναν συνέχεια τηλέφωνα και ήθελαν συνεντεύξεις, εγώ κάποια στιγμή αναγκάστηκα να πω πάρα πολλά όχι”.

Στη συνέχεια η απώλεια του μεγάλου συμπρωταγωνιστή της Νίκου Σεργιανόπουλου τέθηκε στο τραπέζι. Αυτή ήταν μία πολύ σοκαριστική στιγμή για την Εβελίνα Παπούλια. Όλα τα μάτια ήταν στραμμένα πάνω στην υπόθεση ωστόσο για εκείνη, ορισμένοι ξεπέρασαν τα όρια.

“Είχα πάθει ένα πολύ έντονο σοκ τότε και δεν ήθελα καθόλου να μιλήσω γύρω από αυτό. Είχα σοκαριστεί και ακόμα ταράζομαι λίγο. Θεωρώ ότι ήταν κανιβαλισμός καθαρός ο τρόπος που ορισμένα μέσα προσέγγισαν τον θάνατο. Δηλαδή το να μην σέβεσαι έναν ανθρώπου που έχει φύγει από την ζωή και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του θεωρώ ότι είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις σε κάποιον” στήριξε χαρακτηριστικά.

Ο τρόπος που μίλησε για τον ίδιο τον Νίκο Σεργιανόπουλο, συγκινεί: “Πάντα λέω τον αγαπώ. Δεν λέω τον αγαπούσα. Ο Νίκος έχει στιγματίσει τη ζωή και την καριέρα μου. Είχα πάθει ένα πολύ έντονο σοκ τότε, δεν ήθελα καθόλου να μιλήσω για αυτό και ακόμα ταράζομαι. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων, έπρεπε να βρεις τον τρόπο να τον προσεγγίσεις για να σου ανοιχτεί. Ήταν κλειστός άνθρωπος, πάρα πολύ γλυκός και αγαπούσε πάρα πολύ τις γυναίκες όντας πολύ κύριος απέναντι τους. Μόνο ζεστά πράγματα μπορώ να θυμάμαι“.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ