Σε μία χειμαρρώδη συνέντευξη στο After Dark και τον Θέμη Γεωργαντά, η Μαρία Σολωμού μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Δημήτρη Παπανώτα.

«Έχω την εντύπωση πως με σιχαίνεται χρόνια ο Παπανώτας. Πες μου έναν λόγο που μπορεί να σε αντιπαθεί κάποιος, ο οποίος δεν συνδέεται μαζί σου με κανέναν τρόπο, οι πράξεις σου δεν τον επηρεάζουν πουθενά, και έχει άποψη για σένα… Κόμπλεξ λέγεται αυτό. Ψυχολογικά; Που θα ήταν καλό να πάει κάπου…» είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Σολωμού.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν είδε καν την εκπομπή. Της είπε η κομμώτρια, η άλλη που τη βάφει, ο στιλίστας… Από το ’90 πασέ ρε παιδιά. Εσύ θυμάσαι κάποια φορά να έχω πει εγώ κάτι; Προχθές δεν έλεγα τι ωραία που είναι με το ίσιο μαλλί; Δεν θα κάτσω να απολογηθώ γιατί κάποιος ανόητος ακούει τον μακιγιέρ και τον στιλίστα και την κομμώτρια; Το λέω για τη Μαρία. Γιατί εκείνη είπε για τον Λιάγκα να κάτσει να ακούσει όλο το podcast για να βγάλει συμπέρασμα ενώ η ίδια δεν το έκανε.

Εκτός αν θυμάται συγκεκριμένα να μας πει, πότε εγώ ασχολήθηκα μαζί της που βαριέμαι ειλικρινά… Να καταλάβει κι αυτή ότι τον ψυχολόγο άλλος τον χρειάζεται. Εγώ έχω ξεκαθαρισμένα μέσα μου ότι είμαι προοδευτικός στις πολιτικές μου απόψεις και συντηρητικός στις κοινωνικές. Έναν άνθρωπο που επιλέγει γάμους, διαζύγια αλλά δεν παντρεύομαι, και μετά τα φτιάχνω και με έναν νεότερο… Όλο αυτό για μένα, για τις δικές μου αρχές και για τα πιστεύω είναι λάθος.

Έχω το δικαίωμα να έχω την άποψή μου, χωρίς να με επηρεάζει αυτό που κάνει. Επίσης, η δουλειά μου να έχω άποψη, θα της το υπενθυμίσει κανένας; Έλα με τις ανοησίες, δεν μπορώ… θα γελάσει ειρωνικά η Μαρία Σολωμού για μένα; Δεν συζητήθηκε αρκετά με το Mente Fuerte και βρήκε τρόπο να συζητηθεί».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Παπανώτας τόνισε: «Μπορώ να μην μ’ αρέσει ρε παιδιά; Αυτές οι κυρίες που νιώθουν ότι τις αντιπαθώ βαθύτατα, αυτές είναι που με αποφεύγουν στον διάδρομο. Δεν έχω με κανέναν πρόβλημα, ούτε προσωπικά… Να πεις για έναν άνθρωπο με σταθερή πορεία στη ζωή ότι χρειάζεται ψυχολόγο, εσύ που δεν είχες σταθερή πορεία τι χρειάζεσαι;», ενώ υπογράμμισε πως τον Γιώργο Λιάγκα δεν τον λες μισογύνη.

Δείτε τα σχόλια του Παπανώτα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ