Στη σειρά του χριστόφουρου Παπακαλιάτη Maestro συμμετέχει και η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη. Η ερμηνεία της μάλιστα στον πρώτο κύκλο καθήλωσε το κοίνο με αποτέλεσμα πολλές από τις σκηνές που επαίζε να γίνουν viral στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ο Παπακαλιάτης λοιπόν, ο οποίπος ταξίδεψε μέχρι τη Νέα Υόρκη για να βραβεύτηκε για την σειρά έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για την ηθοποίο. Συγκεκριμένα ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο η Μαρία Καβογιάννη μιλάει Αγγλικά και ονόμασε τo ποστ του, «Γράμμα στη Μαρία».

Συγκεκριμένα έγραψε στην ανάρτηση του:

Γράμμα στη Μαρία.
Αγαπημένη μου Μαρία,
Σου γράφω από το αεροπλάνο στην Αμερική όπου ήρθα για κάποιες συναντήσεις που γίνονται σε ΝΥ και ΛΑ για το Maestro.
Έβλεπα το βιντεάκι που είχαμε κάνει εκείνη τη μέρα στους Παξούς και σκεφτόμουν πως ό,τι ευχήθηκες για αυτήν την σειρά, τελικά συνέβη.
Μπορεί εμείς να κάναμε πλάκα αλλά εντέλει,το Maestro ανοίγει σήμερα σε όλον τον κόσμο.
Μαράκι, απο σήμερα θα μπορούν σε όλες τις χώρες και σε όλες τις γλώσσες να το παρακολουθήσουν θεατές που δεν έχουν δει ποτέ Ελληνική σειρά και που τώρα θα έχουν την ευκαιρία. Μαρία;; Η σειρά μας από σήμερα παίζει σε Αμερική, Αυστραλία,Νέα Ζηλανδία, Ευρώπη,Ασία, Αφρική με τον τίτλο «Maestro in Blue».
Στα γράφω τώρα όλα αυτά για να μην τα ξεχάσω, γιατί με τόσο τρέξιμο και δουλειά δεν έχω προλάβει να το συνειδητοποιήσω και εγώ ακόμα όλο αυτό που γίνεται.
Και Μαράκι μου κάτι τελευταίο. Θέλω να σε ευχαριστήσω γι’αυτό που είσαι, (το γούρι μου)..Κι εσένα και όλους τους ηθοποιούς και τους συντελεστές και την παραγωγή και το Mega στην Ελλαδα γιατί όλοι μας συμβάλαμε ώστε η σειρά να είναι αυτή που είναι.
Μαράκι μου επιστρέφω σε λίγες μέρες και αν έχεις πάει στο χωριό γύρνα γιατί έχουμε πρόβες, ξεκινάμε γύρισμα και σε λίγο καιρό πάμε πάλι στο νησί!!!
Γίνεται χαμός από ετοιμασίες στην Αθήνα.
Υ.Γ.
Σου έστειλα τα πρώτα 4 επεισόδια.Τα διάβασες;;;
Πρόσεχε μη τα χάσεις πουθενά και διαρρεύσει τίποτα. Α και Μαράκι;;
Netflix από σήμερα worldwide ( αν σε ρωτήσει κανείς από εξωτερικό)
Σ’αγαπώ
Χ.Π.

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ