Με άκρως αποκαλυπτική διάθεση εμφανίστηκε σήμερα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη Φαίη Σκορδά και το «Πρωινό μας» και μίλησε για όλους και για όλα.

Δείτε – Παπαγεωργίου: Παραδέχθηκε on air ότι υπήρξε παντρεμένη!

Η Φαίη Σκορδά, λοιπόν, μεταξύ άλλων την ρώτησε: «Κάποιες επιλογές σου είναι τελείως αντίθετες από αυτό που βλέπω εγώ τώρα. Πώς γίνεται;» με την Ηλιάνα να μην διστάζει να απαντήσει!

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, η παρουσιάστρια του Love Island δήλωσε ότι «Το ότι υπάρχει μία εικόνα σε έναν άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι υπάρχει το ίδιο μέσα και σε ένα σπίτι. Υπάρχει τεράστια διαφορά και απόκλιση. Επίσης, ο κάθε άνθρωπος έχει τα όριά του και τα βάζει από την αρχή. Εγώ είμαι άνθρωπος με όρια και είμαι άνθρωπος που έχει περάσει καλά στις επιλογές του, τώρα το τι συμβαίνει έξω από το σπίτι μου δεν το γνωρίζω και δεν με αφορά» είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Και πρόσθεσε: «Στενοχωριόμουν για κάποια πράγματα και κάποιες επιλογές. Πολύ. Ελπίζω να περάσει αυτό και να είναι ίσως κάποιο πρόβλημα, κάποια στενοχώρια, κάποια δυσαρέσκεια, αλλά εγώ δεν είμαι ψυχολόγος και δεν θα λύσω τα προβλήματα όλου του κόσμου. Δόξα τω Θεό έχω τα δικά μου και είναι πάρα πολλά. Ας λύσω αυτά για αρχή».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ