Η Πάολα εμφανίστηκε κανονικά στη σκηνή του νυχτερινού μαγαζιού που τραγουδάει το περασμένο Σάββατο 4 Μαρτίου, λίγες ημέρες μετά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανακοίνωσε στο κοινό πως θα διαθέσει τα χρήματα στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τη δωρεά που θέλει να κάνει η Πάολα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής και του δημοσιογράφου Βασίλη Βρυώνη, ο διοικητής του νοσοκομείου είπε κατηγορηματικά ότι ούτε η τραγουδίστρια ούτε κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον της δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί του ή με κάποιο μέλος της διοίκησης για να εκδηλώσουν ενδιαφέρον να κάνουν κάποια δωρεά.

Παράλληλα, εξήγησε πως γίνεται η διαδικασία των δωρεών στα νοσοκομεία. Όπως εξηγεί, ο ιδιώτης που επιθυμεί να κάνει δωρεά σε κάποιο νοσοκομείο εκδηλώνει την πρόθεσή του και ενημερώνει το νοσοκομείο για το ύψος του ποσού που μπορεί να διαθέσει. Στη συνέχεια το νοσοκομείο ενημερώνει τον ιδιώτη σχετικά με τα υλικά που θα μπορούσε να αγοράσει με τα χρήματα που σκοπεύει να διαθέσει και στη συνέχεια ο ιδιώτης συμπληρώνει ειδικό έντυπο δωρεάς. Έπειτα, το διοικητικό συμβούλιο συνεδριάζει κι αποφασίσει εάν θα δεχτεί τη δωρεά.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή πρόσωπο από το περιβάλλον της Πάολα ξεκαθάρισε πως η τραγουδίστρια σκοπεύει να διαθέσει χρήματα για τους ανθρώπους που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας και στις οικογένειές τους και για να προχωρήσουν σε αυτό τον σκοπό έχουν ήδη επικοινωνήσει με δικηγόρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ