Το νυχτερινό κέντρο στο οποίο τραγουδά η Πάολα στη Θεσσαλονίκη σφραγίστηκε λόγω ηχορύπανσης και εξαγριωμένος κάτοικος της περιοχής τα είπε όλα στο «Πρωινό».

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο η Πάολα στη Θεσσαλονίκη σφραγίστηκε από τη Δημοτική Αστυνομία της πόλης μετά από καταγγελίες των κατοίκων για ηχορύπανση.

Σήμερα, το «Πρωινό» επανήλθε στο ρεπορτάζ, προβάλλοντας μάλιστα ένα βίντεο όπου γίνεται σαφές το… πανδαιμόνιο που επικρατεί στη συγκεκριμένη κατοικημένη περιοχή λόγω της δυνατής μουσικής, και βγάζοντας στον αέρα έναν περίοικο, ο οποίος εξήγησε πώς έχει η κατάσταση τόσο πριν όσο και μετά την καταγγελία.

πάολα
Οι εμφανίσεις της Πάολα σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης έχουν προκαλέσει τις αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής, που διαμαρτύρονται για ηχορύπανση.

Όπως είχε ήδη σημειώσει ο Τάσος Τεργιάκης, παρά το σφράγισμα του κέντρου, στην ιστοσελίδα του μαγαζιού στα social media εμφανίζεται ανάρτηση ότι αύριο Παρασκευή, η Πάολα θα τραγουδήσει κανονικά. Σημείωσε, μάλιστα, πως το συγκεκριμένο κέντρο έχει άδεια για χώρο εκδηλώσεων και όχι για να παίζει μουσική τόσο δυνατά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Πρόκειται για μια επιχείρηση που έλαβε από το Δήμο Θεσσαλονίκης άδεια για μουσικές παραστάσεις. Στην πραγματικότητα, όμως, πίσω από αυτήν την άδεια λειτουργεί ένα κανονικό νυχτερινό κέντρο, το οποίο προκαλεί τεράστια ηχορύπανση γιατί είναι τελείως υπαίθριο», είπε ο κάτοικος με τον οποίο μίλησαν οι άνθρωποι του «Πρωινού» και συνέχισε:

«Έλαβαν άδεια για μουσική παράσταση που θα τελειώνει στις 11 η ώρα και αυτοί στην πραγματικότητα ξεκινούν στις 11 και φτάνουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο θόρυβος είναι εκκωφαντικός, δεν αντιμετωπίζεται».

Απογοητευμένος από τη στάση της Πάολα στην όλη κατάσταση δήλωσε ο κάτοικος της περιοχής.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, δε, εξέφρασε και την πικρία του απέναντι στην ίδια την Πάολα: «Μας απογοήτευσε και η στάση της ίδιας της καλλιτέχνιδας, η οποία προέβη σε εκφράσεις και σχόλια απαράδεκτα. Χρησιμοποίησε και ύβρεις, ήταν προκλητική, υπονοώντας ότι θα κάνει ό,τι θέλει επειδή απλά μπορεί. Είναι τουλάχιστον περιφρονητικό απέναντι στον κόσμο που την επόμενη μέρα πρέπει να πάει στη δουλειά του. Περιμέναμε από την πλευρά της κατανόηση», είπε μεταξύ άλλων.

Κεντρική φωτό: Instagram/paola_official__

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ