Η διάσημη τραγουδίστρια Taylor Swift επισημοποίησε τη σχέση της με τον Joe Alwyn ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο ηθοποιός της έκανε την πρόταση πριν από μερικούς μήνες, ωστόσο το είχαν γνωστοποιήσει μόνο στους φίλους τους και τον στενό τους κύκλο.

Μάλιστα, πηγή του περιβάλλοντος της τραγουδίστριας αποκάλυψε πως «φορά το δαχτυλίδι της μόνο σε ιδιωτικές στιγμές», ενώ όπως ανέφερε «όλοι είχαν ορκιστεί να το κρατήσουν μυστικό». Όσον αφορά τον γάμο της, λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν λεπτομέρειες.

Τέιλορ Σουίφτ
Getty Images

«Θέλουν η αγάπη τους να μείνει μακριά από τις κάμερες όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι μόνο για εκείνους. Και αν και όταν ανταλλάξουν όρκους, σίγουρα δεν θα υπάρχουν περιοδικά. Θα είναι απλό και κομψό, όπως εκείνοι», σημείωσε η πηγή στη Sun.

«Αν είχα μια λίρα για κάθε φορά που μου έλεγαν ότι έχω αρραβωνιαστεί, τότε θα είχα πολλά νομίσματα λίρας», είχε δηλώσει ο Joe Alwyn τον Απρίλιο στο WSJ. Magazine. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2017 ενώ το 2020 είχε γίνει ξανά λόγος για αρραβώνα τους.

Η Τέιλορ Σουίφτ είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει, ενώ στα φετινά Grammy Awards είχε μιλήσει για τον Joe Alwyn, λέγοντας: «Είναι το πρώτο άτομο στο οποίο παίζω κάθε καινούργιο μου τραγούδι πρώτη φορά. Κι είχα την καλύτερη στιγμή κατά την καραντίνα να γράφω τραγούδια για εσένα».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ