«Θα τα ξαναβρεί η Αργυρώ με τον Αστέρη;». Αυτό ρωτάνε οι περισσότεροι θαυμαστές της την Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη. Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια άνοιξε την καρδιά της στο «Happy Day» και μίλησε για όλους και για όλα: για την εξέλιξη του ρόλου της στον «Σασμό», για τη σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη, μια σχέση που έχει περάσει και θα περάσει από σαράντα κύματα, ενώ αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή ότι «δεν είναι στα κοντινά της σχέδια ο γάμος».

«Η Αργυρώ συγκλονίζεται από το θάνατο του Άγγελου. Έχουν περάσει τα πάνδεινα  οι Βρουλάκηδες. Δεν είναι εύκολη η κατάσταση γι αυτή την οικογένεια. Θα υπάρξουν πολλές δυσκολίες» εξηγεί η Χριστίνα Χειλά -Φαμέλη. Στην ερώτηση, εάν θα συγχωρήσει ποτέ η Αργυρώ τον Αστέρη απαντά: «Δεν ξέρω εάν η Αργυρώ θα συγχωρήσει ποτέ τον Αστέρη. Σίγουρα είναι ο  μόνος άνθρωπος με τον οποίο συνδέεται τόσο πολύΈχουν κοινά βιώματα και την ίδια πληγή. Την απώλεια του πατέρα, αυτό το τραύμα, σε τρυφερή ηλικία. Είναι τεράστιο αυτό. Δεν μπορεί να συνδεθεί η Αργυρώ με άλλο άνθρωπο». Έχει καταλάβει ότι ο Αστέρης δεν αφαίρεσε τη ζωή του Πετρή σκόπιμα, αλλά… «κατά βάθος δεν θέλει να το παραδεχτεί… Τον κατσαδιάζει, γιατί θέλει να τον βλέπει κι έχει βρει αυτόν τον τρόπο», ενώ «θα αργήσει να μάθει ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του μικρού Πετρή».

Φαμέλη

Μάλιστα, αποκάλυψε και την πιο δύσκολη σκηνή για την ίδια στον «Σασμό».

Ως χαρακτήρας, «στρεσάρομαι εύκολα, αλλά προσπαθώ να το αντιμετωπίσω. Τα τελευταία χρόνια δεν το επιτρέπω στον  εαυτό μου. Αντιστέκομαι. Πάθαινα κρίσεις άγχους με τη δουλειά. Προσπαθώ να το κοντρολάρω» αναφέρει. Αισθάνεται «άνετα με τον κόσμο, της δίνει χαρά»,  όπως λέει. «Θαυμαστής μου με ρώτησε στα social γιατί είχα ψυχρή συμπεριφορά απέναντί του, όταν με συνάντησε στο δρόμο. Του εξήγησα πως είμαι άνθρωπος όπως όλοι…. Με προβληματίζει όταν οι άνθρωποι θέλουν να με βλέπουν μόνο χαρούμενη. Έχουμε κι εμείς τις δύσκολες στιγμές μας. Αν μια μέρα δεν  έχω κέφι, δεν μπορώ να προσποιηθώ πως είμαι καλά» υπογραμμίζει. Όσον αφορά  στην προσωπική της ζωή…. «δεν έχω στα άμεσα σχέδιά μου τον γάμο» καταλήγει.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ