Μετά τις δηλώσεις στις κάμερες και τους δημοσιογράφους, που συζητήθηκαν, ο Πάνος Βλάχος ξαναχτυπά! Συγκεκριμένα, έδωσε συναυλία στη Θεσσαλονίκη ερμηνεύοντας στίχους με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, κατά τη διάρκεια της μουσικής βραδιάς, ανέφερε: «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

O υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, απάντησε μέσω twitter: «Τι κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, “να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…»…. Δηλαδή να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τι θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας “ζητώ συγγνώμη;”. Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!».

Λίγες ώρες αργότερα, ο Πάνος Βλάχος με ανάρτησή του στο Instagram ξεκαθάρισε πως οι στίχοι του είναι σατιρικοί, ενώ το χιούμορ δεν γεννά βία:  «Οι στίχοι και η τέχνη μου ποτέ δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν την βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και μένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά», έγραψε ο Πάνος Βλάχος.

Πάνος Βλάχος
Ο Πάνος Βλάχος προκαλεί με τη μουσική του.

Όλα τα παραπάνω δεν πέρασαν ασχολίαστα ούτε από τον Άρη Πορτοσάλτε: «Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο καθόλου. Χιούμορ με προτροπή σε φόνο για μένα δεν υπάρχει. Διάλογο με υποκινητή βίας δεν ανοίγεις. Τα περαιτέρω θα τα βρούμε στη δικαιοσύνη. Θα πάμε ενώπιον της δικαιοσύνης. Δεν κατάλαβα. Ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε με μήνυση και αγωγή και ό,τι άλλο χρειάζεται. Θα ακούω εγώ και η οικογένειά μου να δολοφονούμαι για τις απόψεις μου;».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μέσα από την εκπομπή της «Happy Day»,  είπε: «Νιώθω ότι ο Πάνος Βλάχος, βλέποντας τις αντιδράσεις και καταλαβαίνοντας το νόημα του περιεχομένου των στίχων πιστεύω ότι δεν εννοούσε, αλλά ούτε προέτρεπε σε βία.

Ούτε αυτός ο στόχος του. Καμιά φορά, όμως, όταν είσαι τόσο αγαπητό πρόσωπο και έρχεται ο κόσμος στις συναυλίες σου και στις θεατρικές σου παραστάσεις, πρέπει να προσέχεις και τι μπορεί να υπονοηθεί από αυτό που λες. Δε νιώθω ότι ο σκοπός του ήταν να πραγματοποιηθεί αυτό που τραγούδαγε, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς όταν το περιεχόμενο είναι τέτοιο, πρέπει μετά να αναδιπλωθείς και γι’ αυτό το έκανε εύστοχα».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ