Θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του Πάνου Νάτση σε ηλικία 31 ετών.

Ο γνωστός ηθοποιός έχασε τη ζωή του όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με το φορτηγό στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Το φως της δημοσιότητας έχουν δει βίντεο που δείχνει την πορεία του φορτηγού με το οποίο συγκρούστηκε η μηχανή του Πάνου Νάτση.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται και η οικογένεια του οδηγού του φορτηγού, η οποία παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις.

Η αδερφή του οδηγού του φορτηγού μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “T-live” και εξομολογήθηκε πως ο αδερφός της δε μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.

«Ο αδερφός μου είναι σοκαρισμένος και είπε ότι δεν θα ήθελε ποτέ να είναι στη θέση των ανθρώπων αυτών. Φανταστείτε ότι σταμάτησε επί τόπου το αμάξι και κατέβηκε κάτω, τον αντίκρισε και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να βλέπεις άνθρωπο να ξεψυχάει μπροστά σου. Είναι πολύ δύσκολο. Θα ήθελε να βγει να πει συλλυπητήρια αλλά δε ξέρω πότε θα είναι σε θέση. Κλαίει συνέχεια, έχει φύγει από το σπίτι του και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δηλαδή ούτε αμάξι δεν μπορεί να οδηγήσει αυτή τη στιγμή. Πως να σας πω, δηλαδή ήθελε να πάει κάπου χθες και το μετέφερε η μάνα μου. Δεν μπορούσε καν το αυτοκίνητο να οδηγήσει. Ναι είναι μεγάλο το σοκ, μα γιατί δεν τον είδε καθόλου, άκουσε το μπαμ στις πίσω ρόδες και σταμάτησε επιτόπου και μετά αντίκρισε αυτό που αντίκρισε» είπε.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ