Σε ηλικία μόλις 31 ετών έχασε την ζωή του ο γνωστός ηθοποιός Πάνος Νάτσης, ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος το βράδυ της Παρασκευή 28 Ιανουαρίου.

Ο Πάνος Νάτσης πρωταγωνιστούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα στη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» στο Θέατρο Ήβη αλλά και στην κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Σέρρες». Η τελευταία του τηλεοπτική επιτυχιά ήταν στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» ενώ άφησε πίσω του μια οικογένεια που τον λατρεύει και μια σύντροφο.

Ο γνωστός ηθοποιός, είχε δώσει την τελευταία του συνέντευξη στην Κύπρο, στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και την Χριστιάνα Αριστοτέλους. Στην συνέντευξη μίλησε για την επαγγελαμτική και προσωπική του ζωή αλλά και έδωσε “ραντεβού” με την παρουσιάστρια να τα πουν και σύντομα από κοντά αφού του αρέσει πολύ η Κύπρο και ήθελε να την επισκεφτεί. Μάλιστα, η συνάντησή τους από κοντά στο studio λόγω covid είχε ακυρωθεί και συναντήθηκαν μέσω skype, δίνοντας ραντεβού από κοντά σύντομα.

Δείτε από το 7.50 την τελευταία συνέντευξη του στην Κύπρο και όσα θέλησαν να μοιραστούν για την συνάντησή τους στο τέλος του βίντεο.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ