Καλεσμένος στην εκπομπή του STAR, «Dot.», το μεσημέρι του Σαββάτου, βρέθηκε ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο ταλαντούχος σεφ αναφέρθηκε στο «MasterChef», στο ριάλιτι μαγειρικής που τον έκανε εξαιρετικά αγαπητό στο ευρύ κοινό, κάνοντας αποκαλύψεις στη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη.

Τα γυρίσματα του «MasterChef», όπως ανέφερε, ξεκινούν αρχές Νοεμβρίου ενώ θα υπάρξουν αλλαγές. «Όπως κάθε χρόνο, θα είναι κάτι διαφορετικό. Συζητάμε όχι μόνο το πώς θα δυσκολέψουμε τους παίκτες, αλλά και πώς να τους αιφνιδιάσουμε σύμφωνα με αυτά που ξέρουν κι έχουμε δει. Οπότε αλλαγές υπάρχουν. Αλλάζουμε κανόνες, είναι έξυπνες αλλαγές» είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Ιωαννίδης. «Θα τους κάνουμε πράγματα που δεν τα περιμένουν, όσο μελετημένοι κι αν έρθουν. Είναι τέλειο»,  πρόσθεσε ο κριτής.

Τα λόγια για τον ερχομό του γιου του 

«Ήρθε το παιδί, οπότε οι φετινές διακοπές ήταν τελείως διαφορετικές. Επιλέξαμε με την οικογένειά μου να πάμε στο Πήλιο, σε ένα πολύ ωραίο μέρος. Ήταν πολύ όμορφα και οικογενειακά. Ό,τι και να σου πουν για τα παιδιά, αν δεν το βιώσεις δεν το καταλαβαίνεις. Είναι τελείως άλλο level. Είμαστε από τις περιπτώσεις ζευγαριών που μας ένωσε περισσότερο το παιδί. Υπάρχει φοβερή αγάπη που δεν μπορείς να την εξηγήσεις. Απλά το αγαπάς. Αυτό βοηθάει τη σχέση», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης για το πώς άλλαξε ο ερχομός του παιδιού τη σχέση του με την σύντροφό του Τζο Κουτρουμάνου.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ