Η Παναγιώτα Βλαντή φιλοξενήθηκε στον αέρα της εκπομπής “Καλύτερα δεν γίνεται” και προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική αλλά και την επαγγελματική της ζωή. Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ALPHA, “Άσε μας ρε μαμά” μίλησε πολύ ανοιχτά για τις κρυφές πτυχές της ζωής της.

Σχετικά με την απόφασή της να ακολουθήσει την υποκριτική εξομολογήθηκε ότι αρχικά δεν είχε την υποστήριξη των δικών της. Συγκεκριμένα είπε: “Το κανα κρυφά στην αρχή, ήταν λίγο δύσκολο να τους πείσω, όσο ήμουν στη σχολή δούλευα κιόλας και έτσι μπόρεσα να τελειώσω τη σχολή.

Μίλησε για την πιο σημαντική στιγμή της στην καριέρα της που ήταν η βράβευσή της στο Βερολίνο. “Στο Βερολίνο μου είχαν δώσει το βραβείο μου η Κέιτ Μπλάνσετ και η Τζούντι Έβανς”.

Αποκάλυψε επίσης ότι της ζητήθηκε ν’ αλλάξει τ’ όνομά της γιατί το “Παναγιώτα” δεν θεωρούνταν καλλιτεχνικό όμως εκείνη αρνήθηκε σθεναρά: “Στην αρχή μου έλεγαν να αλλάξω το όνομά μου, δεν άρεσε, εγώ δεν ήθελα να το αλλάξω και μου στοίχισε βέβαια αυτό, δεν έκλεισε η δουλειά, μου έιπαν ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε αν δεν αλλάξω το όνομά μου,” ανέφερε.

Τέλος, αναφέρθηκε στο γάμο της και στον αγαπημένο της σύζυγo: “Δεν είχα ονειρευτεί ποτέ κάτι έλεγα πως αν είναι να έρθει ας γίνει έτσι. Μόνο έτσι θα παντρευόμουν δεν ήθελα κόσμο ήθελα να γίνει κρυφά, ήθελα να το ζήσω όπως το είχα στο μυαλό μου. Ο γάμος τίποτα δεν κλείνει, τίποτα δεν ολοκληρώνεται με αυτόν, υπάρχει απλά μια απίστευτη ευτυχία και ένα πάθος.” Αν δεν ήταν ο Γιάννης δεν θα είχα παντρευτεί, είναι εκείνος που με έκανε να θέλω το γάμο,” σχολίασε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ