Η Pan Dragomir, μπήκε στις ζωές μας κατά τη διάρκεια της καραντίνας, αφού όντας ανήσυχο πνεύμα βρήκε τον δικό της τρόπο να «σπάσει» την μονοτονία του lockdown. Αποφάσισε να εκμεταλλευθεί δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο εκείνης της περιόδου, γυρίζοντας χιουμοριστικά βίντεο για τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

 Το μοναδικό της χιούμορ και ο αυθεντικός χαρακτήρας της, όχι μόνο την έκαναν να ξεχωρίσει στον κόσμο των social media, αλλά την οδηγήσουν και προς την μικρή οθόνη και συγκεκριμένα στο Λούης Night Show.

Ποιος ακριβώς όμως θα είναι ο ρόλος της, στο αγαπημένο σόου που επιστρέφει για έβδομη τηλεοπτική σεζόν; Το Hello! ήρθε σε επικοινωνία με την Pan, η οποία μας μίλησε για τη συμμετοχή της στο Λούης Night Show.

Ποια είναι η σχέση σου με την τηλεόραση; Παρακολουθείς γενικά τηλεόραση;

Για να είμαι ειλικρινής δεν ήμουν και πολύ της τηλεόρασης. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας όμως, άρχισα να βλέπω περισσότερη τηλεόραση, γιατί ήθελα να έχω μια επαφή με τον έξω κόσμο.

Πως προέκυψε η πρόταση για το LNS;

Άτομα από την παραγωγή του Λούης Night Show είδαν τα βιντεάκια μου και με προσέγγισαν μέσω Instagram. Η πρώτη επαφή ήταν απλά για μια μικρή συνεργασία. Σίγα-σιγά όμως και μετά απο τις πρώτες συζητήσεις που είχαμε κατέληξε τελικά σε μια πιο ολοκληρωμένη πρόταση.

Ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος σου στο Λούης Night Show;

Θα κάνω κάποια gallop με το κόσμο και θα βρίσκομαι και στο στούντιο, μαζί με τον Λούη, την Άντρεα και τον Τεύκρο.

Επίσης, θα εντάξουμε στην εκπομπή μια νέα ενότητα με κάποια μαγνητοσκοπημένα κωμικά βιντεάκια, παρόμοια με αυτά που δημιουργώ στον προσωπικό μου λογαριασμό αλλά γυρισμένα με πιο επαγγελματικό τρόπο.

Θα είσαι όμως η “Pan” που γνωρίσαμε στο Tik Tok;

Εννοείται! Αυτός είναι και ο στόχος. Να μεταφέρουμε στην οθόνη τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα που γνώρισε ο κόσμος στα social media.

Θα δούμε επί της οθόνης βίντεο που είδαμε και στα Social Media

Όχι ακριβώς τα ίδια! Μερικά από τα concepts που μας άρεσαν, τα εμπλουτίσαμε περισσότερο και τα γυρίσαμε με τον σωστό εξοπλισμό ώστε να μπορούν να προβληθούν στην τηλεόραση.

Πως ένιωσες στα πρώτα γυρίσματα;

Λίγο περίεργα…Επειδή δεν είμαι ούτε ηθοποιός, ούτε παρουσιάστρια και ξαφνικά βρέθηκα σε ένα δημόσιο χώρο με αρκετό κόσμο, αγχώθηκα πάρα πολύ. Ήμουν μεν ενθουσιασμένη αλλά ένιωσα λίγο έξω από τα νερά μου, γιατί τόσο καιρό δημιουργούσα τα βίντεο μόνη μου, μέσα σε ένα δωμάτιο. Όποτε αυτό ήταν μεγάλη αλλαγή για μένα.

Με τους συνεργάτες σου νιώθεις πως έχεις χημεία;

Τους συμπάθησα από την πρώτη κιόλας στιγμή, από την πρώτη συνάντηση! Όπως λεμέ και στα κυπριακά «είναι ούλλοι ταραμένοι». Έχουμε την ίδια τρέλα, οπότε ναι έχουμε χημεία κι αυτό βοηθάει πάρα πολύ την συνεργασία μας.

Μια μικρή γεύση για το τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του Λούη;

Όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο, ακόμη δεν ξέρω τι ακριβώς ετοιμάζουν για το πρώτο επεισόδιο, η παραγωγή δεν μας αποκάλυψε πολλά. Βέβαια, με πρώτη καλεσμένη την Σοφία Μουτίδου, αντιλαμβάνεσαι ότι είναι πολλά υποσχόμενο.

Είσαι έτοιμη για την μεγάλη πρεμιέρα;

Είμαι πάρα πολύ αγχωμένη αλλά ταυτόχρονα και πολύ ενθουσιασμένη! Θέλω να αρέσει στον κόσμο αυτό που ετοιμάζουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ