Πριν από λίγο μόνο καιρό, η αγαπημένη πλατφόρμα του Netflix, αποκάλυψε ότι η Πάμελα Άντερσον θα κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, που θα προβληθεί στις 31 Ιανουαρίου με τίτλο «Pamela, a love story».

Όπως είναι φυσικό, οι φανς -και όχι μόνο- ανυπομονούν να μάθουν τόσο τις κρυφές πτυχές της ζωής της, όσο και το ποιος ήταν ο μεγάλος της έρωτας.

Ο μεγάλος έρωτας της Πάμελα Άντερσον

Η Πάμελα αναφέρεται στον μεγάλο της έρωτα και στην πιο σκοτεινή σελίδα της ζωής της: τον Τόμι Λι. «Η ζωή μου χίλιες ατέλειες. Ένα εκατομμύριο λανθασμένες αντιλήψεις. Κακοί, άγριοι και χαμένοι», αναφέρει σε ένα σημείο η ίδια.

Πάμελα Άντερσον
Πάμελα Άντερσον και Τόμμυ Λι- Getty Images

Παρόλο που η καλλονή ηθοποιός έχει περάσει από πέντε γάμους και αρκετούς συντρόφους, ο μόνος που κατάφερε να ερωτευτεί αληθινά, ήταν ο ελληνικής καταγωγής Τόμι Λι. Το θρυλικό ζευγάρι των ’90s χώρισε το 1998, ωστόσο μέχρι να φτάσουν στο διαζύγιο προηγήθηκαν δύο παιδιά και τέσσερα χρόνια κοινής ζωής.

«Ήταν η μοναδική στιγμή της ζωής μου που ένιωσα πραγματικά ερωτευμένη», είπε για τον ντράμερ των Mötley Crüe στον ξένο Τύπο, λίγο πριν την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της στο Netflix.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ