Καλεσμένος στην εκπομπή του Fipster «Θάρρος ή Αλήθεια» που προβάλλεται στο YouTube, ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος βρίσκεται στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες με αφορμή τους μπλοκαρισμένους λογαριασμούς που έχει στο Instagram.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη παλιά του φιλία με τον Γιώργο Λιάγκα και εξήγησε τους λόγους που ο ίδιος επέλεξε να πάρει μια «απόσταση», ενώ παράλληλα τόνισε πως ο σεβασμός και η εκτίμηση εξακολουθούν να υπάρχουν…

«Φυσικά και μοιραστήκαμε μια φιλία με τον Γιώργο, δυνατή, ωραία φιλία και περάσαμε καλά. Εντάξει, τα πράγματα ήρθαν έτσι, οι συγκυρίες και απομακρυνθήκαμε, δεν θέλω να μιλήσω άλλο για αυτό. Εγώ απομακρύνθηκα, δεν θέλω άλλο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμώ και τη φιλία του και πόσο με έχει βοηθήσει και τον έχω βοηθήσει. Κάτι καλό δεν υπάρχει πια, και καλά κάνει που δεν υπάρχει. Πάμε για νέα πράγματα, αν δεν πάνε, υπάρχει λόγος».

Σε ό,τι αφορά τις λάθος επαγγελματικές αποφάσεις που έχει κάνει και την περίοδο που ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έφυγαν από το ελληνικό Mega, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σημειώνει:

«Μετά το πρωινό με τον Λιάγκα και την Σκορδά, έπρεπε να φύγω. Δεν έπρεπε να κάτσω, δεν έπρεπε να δένομαι με κανάλια κατ’ επέκταση, σαν να είναι οικογένεια μου, όπως συνηθίζω να κάνω. Δεν έπρεπε να συνεχίσω να είμαι στα πρωινά του Mega, τον έκανα τον κύκλο μου. Φύγαμε ψηλά, οπότε δεν υπήρχε λόγος να συνεχίσω. Όταν έφυγαν ο Γιώργος και η Φαίη από το Mega έπρεπε ή να πάω μαζί τους (ένα 30%) ή ένα 70% να συνεχίσω κάπου αλλού. Δεν είχα τα κότσια να το κάνω τότε. Σίγουρα δεν έπρεπε να μείνω στο Mega. Η βασική μαλ@@@ που έκανα, που δεν διεκδίκησα να κάνω κάτι άλλο μόνος μου, με απαξίωνε το Mega, δεν με ήθελε. Εκεί επέμεινα…».

Μπορείτε να δείτε στη συνέχεια ολόκληρη τη συνέντευξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ