Ο Γιώργος Λιάγκας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για όλα με απόλυτη ειλικρίνεια. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Νατάσα Θεοδωρίδου, βγήκε στον «αέρα» με βιντεοκλήση και μίλησε για τον πολύ καλό της φίλο.

Ωστόσο, ο παρουσιαστής και η τραγουδίστρια, αποκάλυψαν μια άγνωστη ιστορία για τις σχέσεις που είχαν στο παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα, ένα σχόλιο που έκανε στο παρελθόν ο Γιώργος Λιάγκας για την τραγουδίστρια ενόχλησε τη Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία δεν του μιλούσε, ούτε και ήθελε να τον βλέπει μπροστά της.

Ο παρουσιαστής του Πρωινού, περιέγραψε τη συγκεκριμένη περίοδο με αρκετές λεπτομέρειες και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κάποια στιγμή, μέσω της εκπομπής, είχα κάνει ένα σχόλιο. Όχι κακό, αλλά όχι και καλό. Η Νατάσα πρέπει λίγο να ψιλοπαρεξηγήθηκε και δικαίως, δεν μου μίλαγε. Εγώ εκείνη την ώρα δεν καταλαβαίνω ότι πιθανόν μπορεί να ενοχλήσω κάποιον. Είναι μια πλάκα. Χοντρή ξεχοντρή, δεν το καταλαβαίνω. Δεν μου μιλάει η Νατάσα, δεν της μιλάω κι εγώ. Ήταν αστείο. Βρισκόμασταν στο πάρκινγκ και αλλάζαμε πρόσωπο. Πάμε σε φαρμακείο της γειτονιάς και ο ένας μέσα ο άλλος έξω».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τη στιγμή που οι δύο τους βρέθηκαν σε κοινό τραπέζι και γνωρίζοντας τον καλύτερα, η λαϊκή τραγουδίστρια άλλαξε γνώμη και θέλησε να τον συναντήσει ξανά… Αποτέλεσμα ήταν να «γεννηθεί» μια δυνατή φιλία αναμεσά τους.

«Κάποια στιγμή βρισκόμαστε σε ένα τραπέζι, μετά από μια θεατρική παράσταση, περνάμε δύο τρεις ώρες και η Νάτασα παίρνει τον κοινό μας φίλο τον Πάνο Κατσαρίδη και του λέει, ρε συ αυτός είναι καλός, έχει χιούμορ. Έλα να ξαναβγούμε. Κι έτσι βγήκαμε και τα τελευταία δύο χρόνια, πραγματικά, κάνουμε πάρα πολύ παρέα. Βρισκόμαστε τουλάχιστον δύο τρεις φορές την εβδομάδα. Ταιριάξαμε και είναι φίλη μου πολύ καλή πια».

Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο παρουσιαστής συμμετείχε με πρωατγωνιστικό ρόλο στο video clip της Νατάσας Θεοδωρίδου για το τραγούδι “Χάρτης” που έγινε μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ