Συνέντευξη στην Φανή Πλατσατούρα παραχώρησε η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Γεωργία Χαραλαμποπούλου.

H κ. Γεωργία μίλησε για την πορεία της κόρης της στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ σχολίασε και το reunion της με τον Σάκη Κατσούλη.

Η ίδια τόνισε πως δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ τους, μίλησε για τον Γιώργο Λιβάνη, τον οποίο συμπαθεί πολύ και εκμυστηρεύτηκε ποια θα είναι η αντίδραση της σε μια επικείμενη πρόταση γάμου στον Άγιο Δομίνικο.

Διαβάστε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Ο Σάκης και η Μαριαλένα είχαν σχέση για δύο χρόνια. Χώρισαν λίγους μήνες πριν μπουν στο Survivor. Ποιος ήταν ο λόγος χωρισμού;

Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω πως ξεκίνησε. Είχαν διαφωνίες. Μια γυναίκα δεν θέλει μόνο υλικά αγαθά. Αυτή ήταν μια ατάκα που μου πέταξε η Μαριαλένα όταν χώρισαν κι αυτό ξέρω. «Μαμά, δεν φτάνουν μόνο τα υλικά αγαθά σε μια σχέση» μου είχε πει. Και μένα αυτό μου τα λέει όλα. Ποτέ δεν μου συζητούσε τι συμβαίνει στη σχέση της. Εγώ την καταλάβαινα όμως σαν μάνα.

Σε αυτή τη σχέση υπήρχαν και τρίτα πρόσωπα;

Όταν χώρισαν, προτού η Μαριαλένα μαζέψει τα πράγματα της από το σπίτι όπου έμεναν με τον Κατσούλη, είδε με την αδελφή της στο Instagram τη Χριστίνα Κεφαλά να κάθεται στη πολυθρόνα του σπιτιού που εμείς της είχαμε κάνει δώρο. Και πήρε τον Κατσούλη τηλέφωνο – από το δικό μου τηλέφωνο γιατί εκείνος την είχε μπλοκάρει – και του είπε: «Από αύριο δεν θα ‘χει πολυθρόνα να κάθεται, έρχομαι να πάρω τα πράγματα μου. Και εκεί τελείωσε η ιστορία.

Φαντάζομαι πως τότε η κόρη σας πέρασε δύσκολα μέχρι να ξαναστηριχτεί στις δυνάμεις της και να προχωρήσει τη ζωή της. Αυτός είναι και ο λόγος που νιώθετε τώρα την ανάγκη να την προστατεύσετε; Για να μη ζήσει ξανά όλα αυτά;

Ακριβώς αυτό, να μην ξαναπεράσει τα ίδια. Δύο χρόνια είχαν σχέση, εκ των οποίων τον έναν χρόνο έμεναν μαζί. Ο Κατσούλης έμενε στην Καλλιθέα και άκουσα στις εκπομπές που υποστηρίζουν ότι το σπίτι ηταν δικό του και η Μαριαλένα πήγε και έμεινε στο σπίτι του. Να πω λοιπόν ότι εγώ με την κόρη μου βρήκαμε το σπίτι. Και ο πατέρας της Μαριαλένας έφτιαξε τα μάρμαρα. Όπως και ότι έδινε και η Μαριαλένα χρήματα για το ενοίκιο. Ήταν μισά μισά τα έξοδα. Είχε φτιάξει μάλιστα ένα δωμάτιο που το χρησιμοποιούσε για personal training και δούλευε 9 και 10 ώρες την ημέρα. Εγώ δεν ανακατευόμουν στα πόδια τους, το μόνο που έκανα ήταν να τους φτιάχνω κανέναν μουσακά και παστίτσιο.

Τότε ποια ήταν η γνώμη σας για τον Σάκη; 

Ποτέ δεν τον ένιωσα σαν παιδί μου. Ποτέ! Εμπιστεύτηκα το ένστικτο μου. Και όταν χώρισαν, μπορεί η Μαριαλένα να στεναχωρήθηκε, εγώ όμως χάρηκα.

Γιατί όμως; Είχατε εξαρχής κάποιες ενδοίξεις ότι δεν της φερόταν καλά;

Από την αρχή είχε τουπέ, ήταν κόλακας με όλους. Επίσης, κατάλαβα ότι του αρέσει πολύ η δημοσιότητα. Έξι μήνες την πολιορκούσε και της έλεγε, «εγώ μια μέρα θα σε παντρευτώ». Και έπεσε η κόρη μου.

Λέτε να γίνει τελικά πρόταση γάμου μέσα στο Survivor;

Αν γίνει αυτό, θα πάθω εγκεφαλικό. Και θα γίνει καθαρά για την τηλεθέαση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ