Ο Ορφέας Αυγουστίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων, μίλησε για τη μητέρα του και πώς είναι να πρωταγωνιστούν μαζί στον «Σασμό».

Αρχικά, αναφέρθηκε στην εποχή της κρίσης του θεάτρου και δήλωσε συγκεκριμένα: «Όταν ξεκίνησα να παίζω στο θέατρο, την εποχή της κρίσης, θυμάμαι τα εισιτήρια στο απλό θέατρο, το 300άρι να είναι στα 5-6 ευρώ πάνω από τις τιμές που είναι τώρα, 20 χρόνια μετά. Αυτές οι τιμές δεν γύρισαν ποτέ πίσω».

Στη συνέχεια, δεν δίστασε να αναφερθεί και στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που είχε βρεθεί στο παρελθόν… «Έχει τύχει να είμαι σε παραστάσεις που ήταν γεμάτες, “έσκιζαν” κι είχαμε capital controls και δεν πληρωνόμασταν. Δεν είχαμε καν λεφτά να φτάσουμε στο θέατρο. Τα έχουμε ζήσει όλα, αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Μου έχει τύχει να είμαστε 3 άτομα θίασος και να παίζουμε για 4 άτομα».

Για τη μητέρα του, με την οποία συμπρωταγωνιστούν στον «Σασμό», ο Ορφέας σημείωσε: «Το να παίζω με τη μαμά μου είναι απολαυστικό. Πλέον, δεν είναι αμήχανο. Φυσικά κι υπάρχουν διαφωνίες και μπαίνουν όρια, λόγω της κούρασης. Πρέπει ο ένας να σεβαστεί τον άλλο. Η μαμά μου με λέει ξινό. Βέβαια, είναι η μόνη που το λέει».

Τέλος, αναφέρθηκε στην εποχή της πανδημίας, όταν έκανε ενάμιση χρόνο να βρεθεί με τη μητέρα του… «Όταν έφυγε στην Αμερική και μεσολάβησαν και οι καραντίνες, κάναμε να βρεθούμε έναν με ενάμιση χρόνο με τη μητέρα μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ