Ο Ορφέας Αυγουδστίδης και η Γεωργία Κρασσά βρέθηκαν στο Ηρώδειο για την παράσταση «Βατράχια» του Αριστοφάνη. Οι δυο τους είχαν ευχάριστες συναντήσεις. Ο Άρης Σερβετάλης και η Έφη Μπίρμπα πόζαραν μαζί τους.

Με αυτήν την παράσταση η Έφη Μπίρμπα πραγματοποίησε το σκηνοθετικό της βάπτισμα με το έργο σε μετάφραση του Κωνσταντίνου Μπλάθρα, διασκευή σε συνεργασία με τους Κωνσταντίνο Μπλάθρα και Άρη Σερβετάλη και μουσική του Constantine Skourlis.

Τη διανομή συμπληρώνει μια εξαιρετική ομάδα ερμηνευτών: Άρης Σερβετάλης, Μιχάλης Σαράντης, Αργύρης Ξάφης, Ηλέκτρα Νικολούζου, Μαίρη Μηνά, Έκτορας Λιάτσος, Μιχάλης Θεοφάνους, Αλεξάνδρα Καζάζου, Νάνσυ Μπούκλη και Κυριάκος Σαλής.

Ορφέας Αυγουστίδης
Γεωργία Κρασσά-Ορφέας Αυγουστίδης- Έφη Μπίρμπα-Άρης Σερβετάλη
«Ο Άρης κι εγώ συναντηθήκαμε σε κάτι μεγαλύτερο από μας, μπήκαμε σε μια ένθεη διαδικασία και μετατοπιστήκαμε συθέμελα»., είχε αναφέρει σε συνέντευξή της η Έφη Μπίρμπα.

«Μέσω της Έφης συνάντησα τον πνευματικό μου. Νοηματοδοτήθηκε η καθημερινότητά μου, τι κάνω, ποιος είμαι. Όλη η καθημερινότητα είναι ένας αγώνας. Σε ένα αγώνισμα δεν είναι όλα ρόδινα. Υπάρχουν τραυματισμοί αλλά υπάρχουν και στεφάνια. Γνωριστήκαμε σε ένα καφέ που εργαζόταν, μπαίνοντας μέσα συνέβη αυτό που λένε “ζαβλαμάς”. Συζητήσαμε με την Έφη να αποχωρήσω από τον “Ρινόκερο”. Είναι πολύ μεγάλο δώρο για μένα η στάση της Έφης», είχε σημειώσει ο Άρης Σερβετάλης στην εκπομπή «Κυψέλη».

ορφέας αυγουστίδης
Μαίρη Μηνά-Μιχάλης Σαράντης-Ορφέας Αυγουστίδης -Γεωργία Κρασσά
Έφη Μπίρμπα-Μαρία Ναυπλιώτου-Άρης Σερβετάλης-Ευδοκία Ρουμελιώτη

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ