Είναι από τις σύγχρονες γυναίκες που αγαπά όμως τις παραδόσεις και δεν τις ξεχνά. Η Ολυμπία Χοψονίδου, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, βούτηξε στα παγωμένα νερά ανήμερα των Θεοφανείων για να πιάσει τον σταυρό στον αγιασμό των υδάτων.

Έχοντας στο πλευρό της τα έξι της παιδιά, τα οποία έχει αποκτήσει μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη, η σύζυγος του πρώην μπασκετμπολίστα ανέβασε στα stories της τις σχετικές φωτογραφίες.

Η Ολυμπία Χοψονίδου πάντα ενημερώνει τους followers της για τα όσα κάνει καθημερινά, διατηρώντας μία υπέροχη σχέση μαζί τους. Θέματα στυλ, παιδιών και διατροφής, είναι αυτά που συζητά με τις φανατικές της μέσα από Q&A που κάνει συχνά στο Instagram.

Έτσι, λίγο καιρό πριν, είχε απαντήσει στο πώς είναι η καθημερινότητά της αλλά και τι έκανε για να ξαναβρεί τη φόρμα της και την ενέργειά της. «Είχα πέσει σε χειμερία νάρκη για αρκετό καιρό. Ένιωθα μονίμως κουρασμένη και τελικά κατάλαβα ότι αυτό συνέβαινε επειδή σταμάτησα να γυμνάζομαι. Τώρα που ξανά ξεκίνησα νιώθω άλλος άνθρωπος. Κουρασμένος (άνθρωπος) βέβαια αλλά με καλύτερη ψυχολογία», είχε αναφέρει η Ολυμπία Χοψονίδου.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ