Η καθημερινότητα για κάθε μαμά είναι δύσκολη προκειμένου να τα προλάβει όλα! Ειδικά, όμως, η Ολυμπία Χοψονίδου έχει κάθε λόγο να τρέχει περισσότερο καθώς έχει έξι παιδιά. Σε διαφορετικές ηλικίες, με υποχρεώσεις και δραστηριότητες, τα παιδιά του μοντέλου και του Βασίλη Σπανούλη «απαιτούν» όλο τον χρόνο της.

Έτσι, το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ολυμπία Χοψονίδου μέσα από ένα story έδειξε ότι βρίσκεται στο γήπεδο καθώς ένας από τους γιους της είχε αγώνα μπάσκετ. Εκείνη, ως μαμά που δεν θέλει να χάνει στιγμή από τα μικρά της, βρέθηκε κοντά του και δεν παρέλειψε να μοιραστεί το στιγμιότυπο στο Instagram.

Πάντως όλα όσα κάνει η Ολυμπία φαίνεται ότι έχουν εκτιμηθεί και από τον αγαπημένο της Βασίλη Σπανούλη, που είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη με αφορμή την απόφασή του να σταματήσει το μπάσκετ: «Εγώ έκανα την αγάπη μου και ταξίδευα με την ομάδα. Η Ολυμπία όμως ήταν συνέχεια μέσα στο σπίτι, να μεγαλώσει τα παιδιά και να τα διαβάσει. Μια καταπληκτική μητέρα. Έβαλε πάνω από όλα την οικογένειά της κι είναι πολύ δύσκολο για μια τόσο νεαρή γυναίκα. Τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου. Θυσίασε τη ζωή της και τα καλύτερα χρόνια της κι αυτό εγώ το εκτιμώ πάρα πολύ. Θέλω τώρα που σταμάτησα να της τα δώσω πίσω απλόχερα».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ