Πάρα πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η ηθοποιός Όλγα Πολίτου καθώς έφυγε από τη ζωή ο επί 40 χρόνια σύντροφός της, Γιώργος Γρηγοριάδης.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η φίλη της Όλγας Πολίτου, δημοσιογράφος Δήμητρα Γκουντούνα.

«Μόλις τέλειωσε η παράσταση άνοιξε το κινητό της. Σε λίγα λεπτά χτύπησε το τηλέφωνο από το Κέντρο Αποκατάστασης που είχε πάει ο άνδρας της μετά από ένα σπάσιμο στο πόδι. Και έτσι απλά της ανήγγειλαν το θάνατό του. Η ηθοποιός Όλγα Πολίτου έχασε τον σύντροφό της. Σαράντα χρόνια λατρεμένη πορεία είχαν οι δυο τους. Παιδική μου φίλη η Όλγα, έζησα μαζί τους από το πρώτο βλέμμα του έρωτα, μέχρι σήμερα που ο Γιώργος Γρηγοριάδης μας αποχαιρέτησε», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Δήμητρα Γκουντούνα για την Όλγα Πολίτου.

Η Όλγα Πολίτου που φέτος παίζει στην παράσταση “Από Σμύρνη… Σαλονίκη” της Μιμής Ντενίση, είχε καταφέρει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας και διατηρούσε χαμηλούς τόνους με τον σύζυγό της.

Δείτε την δημοσίευση της δημοσιογράφου ακολούθως:

Μόλις τέλειωσε η παράσταση άνοιξε το κινητό της .Σε λίγα λεπτά χτύπησε το τηλέφωνο .απο το Κέντρο Αποκατάστασης που είχε…

Posted by Δήμητρα Γκουντούνα on Friday, November 26, 2021

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ