Η Όλγα Κεφαλογιάννη ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που αγαπά να μιλά με τη δουλειά της, άλλωστε πολλές φορές έχει ξεχωρίσει για το κοινωνικό έργο και τις καινοτόμες ιδέες της.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ασχολείται με την πολιτική από το 2007, όπου και εξελέγη βουλευτής Ρεθύμνης και όλα αυτά τα χρόνια έχει φροντίσει με τον χαρακτήρα και το έργο της να κάνει διακριτούς τους ρόλους ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική της ζωή.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι μία γυναίκα που ποτέ δεν προσπάθησε να προβάλει την προσωπική της ζωή, καθώς πολύ συνειδητά είχε αποφασίσει να κρατά αυτό το κομμάτι μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παραχώρησε μία συνέντευξη στην «Athens Voice» όπου αποκάλυψε ότι αλλάζει κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή, καθώς όπως η ίδια ανέφερε έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής της που αφορά την προσωπική της ζωή.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για την καινούργια χρονιά, τους νέους στόχους που θέτει αλλά και την προσωπική της ζωή η Όλγα Κεφαλογιάννη απάντησε:

“Να μπορώ να λειτουργώ σε ισορροπία, να βιώνω τις χαρές και τις λύπες της ζωής μαζί με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Βρίσκομαι σε ένα μεταβατικό στάδιο γιατί πολύ πρόσφατα έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου που αφορά στον γάμο μου. Ήταν μια μακρά και δημιουργική περίοδος που μόνο καλές αναμνήσεις αφήνει. Τώρα χρειάζεται ανασύνταξη, όπως σε κάθε καινούργια αρχή”.

Εξηγώντας με ένα πολύ αξιοπρεπή αλλά και ξεκάθαρο τρόπο ότι χώρισε με τον σύζυγό της, Μάνο Πενθερουδάκη.

Η βουλευτής και ο γνωστός επιχειρηματίας είχαν παντρευτεί πριν από 10 χρόνια και συγκεκριμένα στις 22 Ιανουαρίου του 2010, στον ιερό ναό των Ταξιαρχών, στο Κολωνάκι, με κουμπάρο τον Δημοσθένη Βαρδινογιάννη. Ο γάμος τους είχε γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ