Οι αισθητικές ανησυχίες για το πρόσωπο είναι οι πρώτες οι οποίες «γεννιούνται» σε έναν άνθρωπο, ενώ στη συνέχεια περνιούνται και στο σώμα. Πως αντιμετωπίζετε αυτές τις ανησυχίες στους ασθενείς σας και ποιους τρόπους έχετε έτσι ώστε να αλλάξουν κάποια μειονεκτήματα στην εμφάνισή τους, χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Τονίζω στους ασθενείς μου ότι μια αναζωογονημένη έκδοση του εαυτού μας μπορεί να μας χαρίσει περισσότερη αυτοπεποίθηση τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στην επαγγελματική μας σταδιοδρομία. Μάλιστα σε πολλές χώρες είναι πολύ διαδεδομένη η ιατρική αισθητική ή ακόμα και η χειρουργική προσέγγιση για να αυξηθούν οι πιθανότητες εύρεσης δουλειάς ή και προαγωγής.

Η τεχνολογία στην ιατρική αισθητική έχει εξελιχθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια, έτσι που μπορούμε εύκολα να πετύχουμε όμορφα και φυσικά αποτελέσματα με μικρό ή και καθόλου πόνο και χρόνο αποθεραπείας.

Στην κλινική μας παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα από καινοτόμες ιατρικές θεραπείες που σκοπό έχουν το φυσικό αποτέλεσμα, την ελαχιστοποίηση του πόνου και της ταλαιπωρίας, τη ταχεία επιστροφή του ατόμου στη καθημερινότητα του και την αποφυγή της αναισθησίας με τους συνεπαγόμενους κινδύνους της. Το κύριο μέλημα μας είναι η ασφάλεια του ασθενούς και έτσι έχουμε υιοθετήσει αυστηρά ιατρικά κριτήρια και πρωτόκολλα.

Για το πρόσωπο προσφέρουμε πρωτοποριακές θεραπείες για παράδειγμα αντιγήρανση, σύσφιξη, αναζωογόνηση, ενυδάτωση, καθαρισμό, λάμψη, αναίμακτη βλεφαροπλαστική και αναίμακτο λίφτινγκ.

Γιά το σώμα προσφέρουμε μοναδικές θεραπείες για αδυνάτισμα, καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, σύσφιξη, λιποδιάλυση, αναίμακτο λίφτινγκ καθώς και λέιζερ αποτρίχωση.

Για γυναικεία και αντρική υγεία και ευεξία προσφέρουμε θεραπείες για ακράτεια ούρων, κολπική χαλάρωση και ξηρότητα, ανανέωση και αισθητική βελτίωση της ευαίσθητης περιοχής, καθώς και για βελτίωση της σεξουαλικής λειτουργίας και υγείας του ατόμου.

Όσον αφορά τα μαλλιά, προσφέρουμε μη-ενέσιμες και ενέσιμες θεραπείες για αλωπεκία, τριχόπτωση και ενδυνάμωση τρίχας σε συνδυασμό με χαμηλής ισχύος λέιζερ.

Για να πετύχει όμως μια θεραπεία πρέπει να πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις.

  • Σωστή διάγνωση του προβλήματος
  • Σωστή επιλογή της καταλληλότερης και ασφαλούς θεραπείας
  • Επιλογή σωστών προϊόντων για τη θεραπεία
  • Εμπιστοσύνη από τον/την ασθενή προς τον/την γιατρό ότι πληρούνται τα πιο πάνω κριτήρια
  • Εμπιστοσύνη από τον/την γιατρό στον/στην ασθενή ότι θα ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες του/της για σωστή αποθεραπεία.

Θεραπείες κλινικής ANANEOSIS

Αξίζει να τονιστεί, ότι υπάρχει ιδιαίτερη μνεία και για τους άνδρες. Ποιες πρακτικές ακολουθείτε;

Η ιατρική αισθητική ολοένα και κερδίζει έδαφος στον αντρικό πληθυσμό τόσο παγκόσμια όσο και στην Κύπρο και γίνεται πιό «αποδεκτό» για τους άντρες να παραδεχτούν ότι περιποιούνται τον εαυτό τους.

Επιδερμική σύσφιξη

Το χαλαρό δέρμα τόσο σε άντρες όσο και γυναίκες είναι ένα σύνηθες φαινόμενο. Με την πάροδο του χρόνου, το ανθρώπινο δέρμα χάνει την ελαστικότητα και χαλαρώνει. Όλες οι νέες θεραπείες σώματος που έχουμε πλέον στη διάθεση μας στοχεύουν στην σύσφιξη, δηλαδή στο να σμιλεύσουν το σώμα μας σε εκείνες τις επιθυμητές διαστάσεις που η υγεία μας απαιτεί και οι καιροί προστάζουν.

Μυϊκή σύσφιξη

Η μυϊκή σύσφιξη αποτελεί διακαή πόθο κάθε άντρα που θέλει να δει το σώμα του να μεταμορφώνεται, αλλά και αρκετών ανδρών οι οποίοι έχασαν πολλά κιλά σε δίαιτες και θέλουν να τονώσουν την μυϊκότητα τους.

Μείωση τοπικού λίπους, love handles και saddlebags

Το τοπικό πάχος προκύπτει από την ανώμαλη και υπερβολική εναπόθεση λίπους σε σημεία του σώματος από τα οποία είναι δύσκολη η απώλεια του. Όταν το τοπικό πάχος παρά τη σωστή διατροφή και την άσκηση επιμένει, κρίνεται απαραίτητη η συνδρομή πιο αποτελεσματικών μεθόδων – θεραπειών.

Στυτική δυσλειτουργία και ακράτεια

Η στυτική δυσλειτουργία και η ακράτεια ούρων είναι δύο βασανιστικά προβλήματα και επηρεάζουν σημαντικά την ποιότητα ζωής ενός άντρα, αλλά δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ένα ακόμα σύμπτωμα της προχωρημένης ηλικίας καθώς μπορεί να είναι θεραπεύσιμη σε κάθε ηλικία.

Αποτρίχωση

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αποτρίχωση και για τα καινούργια μέσα που χρησιμοποιούνται για την πραγματοποίηση της. Η απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας δεν βασανίζει αποκλειστικά τις γυναίκες καθώς και οι άντρες παίρνουν μέρος στο θέμα αυτό.

Θεραπεία τριχόπτωσης και ενδυνάμωσης μαλλιών

Είναι σημαντικό να προνοήσουμε για την υγεία των μαλλιών μας όσο είναι νωρίς, οπότε και τα αποτελέσματα μπορούν να είναι άμεσα και το πρόβλημα 100% αναστρέψιμο.

Βαθύς καθαρισμός προσώπου

Ένας βαθύς καθαρισμός αποτελεί συνήθως το πρώτο βήμα σε ένα πλάνο θεραπειών. Ένα καθαρό και λαμπερό πρόσωπο είναι πάντα επιθυμητό τόσο στις γυναίκες όσο και στους άντρες.

Θεραπείες ANANEOSIS για άντρες

Η μη χειρουργική βλεφαροπλαστική και lift προσώπου είναι από τις πρακτικές που είναι οι πλέον διαδεδομένες και «αγαπητές» στις γυναίκες. Τί ξεχωριστό προσφέρετε εσείς, πότε πρέπει να αρχίσουμε το lift αλλά και τί πρέπει να προσέξουμε

Το Plexr Plus είναι μια καινοτόμος  μη επεμβατική μέθοδος στον τομέα της αναίμακτης βλεφαροπλαστικής, λίφτινγκ και αισθητικής ιατρικής που εξαχνώνει τον επιφανειακό ιστό χωρίς να επηρεάζει τις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας και χωρίς να δημιουργεί ουλές ή έγκαυμα. Το πότε θα κάνουμε τη θεραπεία εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος και πόσο επηρεάζει την ποιότητα ζωής του ασθενή αφού σε πολλές περιπτώσεις (π.χ. ο ασθενής με πτώση άνω βλεφάρου που εμποδίζει τη σωστή όραση) το πρόβλημα είναι λειτουργικό.

Βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι

Αναίμακτο λίφτινγκ προσώπου

Λίφτινγκ προσώπου χωρίς νυστέρι

PLEXR FACELIFT LOWER FACE 0020-001.PNG

Και μιας και αναφερθήκαμε σε αγαπημένες πρακτικές. Η μείωση κυτταρίτιδας και λίπους είναι η ανησυχία που υπάρχει στις περισσότερες γυναίκες. Μετά το καλοκαίρι αυτή η επιθυμία γίνεται πιο έντονη. Ποια είναι τα βήματα που γίνονται αλλά και η προσωπική σας συμβουλή.

Η κυτταρίτιδα είναι το λίπος που πιέζει τους συνδετικούς ιστούς του δέρματος προκαλώντας τη χαρακτηριστική όψη, «της φλούδας πορτοκαλιού».

Κατά την αρχική συνεδρία, γίνεται αξιολόγηση και βαθμολόγηση της κυτταρίτιδας, (μηδενική, ήπια, μέτρια ή σοβαρή) χρησιμοποιώντας ψηφιακές φωτογραφίες και θερμογραφική απεικόνιση, για να αποφασισθεί  η καταλληλότερη θεραπεία ή συνδυασμός θεραπειών καθώς και ο πιθανός αριθμός συνεδριών που θα χρειαστούν.

Μια από τις θεραπείες μας για την κυτταρίτιδα γίνεται με την συσκευή Endospheres που χρησιμοποιεί την καινοτόμο τεχνολογία Συμπιεστικής Μικροδόνησης για να «αισθάνεται» το σώμα για να τονώνει, να συσφίγγει, να μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας και την κατακράτηση υγρών και να εξομαλύνει τις ατέλειες, χωρίς χρόνο αποθεραπείας ή παρενέργειες. Η θεραπεία Endospheres δεν είναι επώδυνη – είναι σαν ένα λεμφικό μασάζ, η ένταση του οποίου τροποποιείται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε σώματος.

Με τη θεραπεία Venusian CO2 Carboxytherapy γίνεται δερματική ή και υποδόρια χορήγηση ιατρικής ποιότητας αερίου διοξειδίου του άνθρακα (CO2). Η θεραπεία Carboxytherapy βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και την κυκλοφορία του αίματος, αυξάνει τη παραγωγή κολλαγόνου και μειώνει την κυτταρίτιδα καθώς και τις ραγάδες του σώματος.

Η κυτταρίτιδα είναι το λίπος που πιέζει τους συνδετικούς ιστούς του δέρματος προκαλώντας τη χαρακτηριστική όψη, «της φλούδας πορτοκαλιού»

Αξιολόγηση της κυτταρίτιδας με ψηφιακές φωτογραφίες και θερμογραφική απεικόνιση

Βελτίωση κυτταρίτιδας μετά από δύο συνεδρίες ENDOSPHERES και CARBOXYTHERAPY

Τέλος, θα ήθελα να μιλήσουμε για την μείωση λίπους και στο ανδρικό σώμα. Υπάρχει κάτι διαφορετικό, είναι πιο επώδυνο και αν στην Κύπρο έχει πλέον διαδοθεί.

Αν και υπάρχουν ακόμα ταμπού όσον αφορά την αντρική ιατρική αισθητική, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα social media, και οι διάφοροι celebrities έχουν βοηθήσει στο να αρχίσουν οι άντρες να σκέφτονται και να νοιώθουν πιο άνετα να συζητούν για τις επεμβατικές και μη επεμβατικές επιλογές που υπάρχουν τώρα.

Όταν το τοπικό πάχος παρά τη σωστή διατροφή και την άσκηση επιμένει, κρίνεται απαραίτητη η συνδρομή πιο αποτελεσματικών μεθόδων π.χ. Thermolipolysis και TESLAFORMER Functional Magnetic Stimulation που χρησιμοποιούμε στην κλινική μας.

Το SLIMUS είναι μία μη επεμβατική μέθοδος επιλεκτικής θερμολιπόλυσης LASER που επιφέρει μέχρι 24% μείωση τοπικών λιποζωνών σε μία συνεδρία των 25 λεπτών.

Το TESLAFORMER δημιουργεί ένα παλμικό μαγνητικό πεδίο το οποίο συσπά τους μύες μέσω της δράσης του στους κινητικούς νευρώνες των μυών στην περιοχή εφαρμογής. Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι η τεχνολογία FMS οδηγεί σε αύξηση της μάζας των μυών και μείωση του λιπώδες ιστού.

Αναίμακτη μείωση τοπικού λίπους με SLIMUS.

Ενδυνάμωση μυών με SLIMUS

Γνωρίζω ότι πολλοί νέοι (και όχι μόνο) σας επισκέπτονται για προβλήματα ακμής. Ποιο είναι το ξεχωριστό μοτίβο που ακολουθείτε και μετά την επίσκεψη σε πόσο καιρό θα δούμε αλλαγή.

Η ακμή δεν είναι αποκλειστική πάθηση της εφηβείας αφού ταλαιπωρεί άτομα κάθε ηλικίας. Είναι σημαντικό να εξηγήσουμε στους ασθενείς ότι η ακμή δεν εξαφανίζεται μέσα σε ένα βράδυ και ότι οι θεραπείες απαιτούν υπομονή και επιμονή. Δεν είναι όμως εύκολο να προβλέψουμε πώς θα αντιδράσει το κάθε δέρμα στις συγκεκριμένες θεραπείες.

Στην κλινική μας παρέχουμε ένα πλήθος θεραπευτικών επιλογών τόσο για την ενεργό ακμή όσο και για σημάδια ουλών ακμής. Πριν αποφασίσουμε για την καταλληλότερη θεραπεία, γίνεται μια λεπτομερή εξέταση και μια ολοκληρωμένη διάγνωση των αιτιών που προκαλούν την ακμή. Ακολούθως κάνουμε το ολοκληρωμένο πλάνο για την αντιμετώπιση της ακμής.

Βελτίωση ακμής

Θεραπεία ακμής

Βελτίωση ουλών ακμής

Για περισσότερες πληροφορίες ή για ραντεβού, τηλεφωνήστε στο 25347347 ή στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected]. Θα μας βρείτε στην Τακίτου 8, Λεμεσός 3075. www.ananeosis.com.cy

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ