Χρόνο με το χρόνο, η αγάπη μας μεγαλώνει» και γίνεται πιο δυνατή! Μια ζεστή αγκαλιά που ξεκουράζει και γεμίζει με νότες χαράς και αισιοδοξίας τα απογεύματα των τηλεθεατών του ALPHA Κύπρου με περισσότερες δόσεις θετικότητας, αγάπης και ψυχαγωγίας.

Από την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 15:15, η Χριστιάνα Αριστοτέλους επιστρέφει μαζί με την κεφάτη ομάδα της στο ολοκαίνουριο στούντιο της εκπομπής της, «ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ»!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους με την ομάδα της εκπομπής, αγγίζουν την επικαιρότητα με ιδιαίτερη ευαισθησία και ξεδιπλώνουν πτυχές που ενδιαφέρουν τον καθένα. Διαφορετική προσέγγιση, πάντα με καλή διάθεση και πάνω από όλα ανθρώπινη…

Και αυτή τη σεζόν, η Χριστιάνα ετοιμάζει εκπλήξεις! Οι καλεσμένοι έρχονται με αποκαλυπτικές ατάκες και οι θεματικές ενότητες γίνονται το επίκεντρο, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Φτιάξε καφέ και αφήστε το νήμα της απογευματινής ψυχαγωγίας να ξεδιπλωθεί από την Χριστιάνα Αριστοτέλους με τη συναρπαστικά υπέροχη ομάδα και θεματολογία της!

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, το αγαπημένο απογευματινό, ραντεβού επιστρέφει στον ALPHA Κύπρου με μία πλούσια θεματολογία από συνεντεύξεις, παιχνίδια, καλεσμένους, συζητήσεις και απρόβλεπτες καταστάσεις.

Χάρης Παπαθεοχάρους, Σοφία Πρωίμου, Δημήτρης Δερματάς θα βρίσκονται στο πάνελ της εκπομπές ενώ ο Dj Μάριος Νικηφόρου, συνεχίσει με μουσική και… ατάκα έχοντας διευρυμένο ρόλο. Αξίζει να τονιστεί, ότι ο Χάρης θα συνεχίσει και φέτος με τις ενότητες που αγαπήθηκαν από το κοινό όπως το “Tv-τζιάζουμε” και το παιχνίδι με το τηλεοπτικό κοινό. Ο Τάσος Ευαγγέλου με τις “X-μολογήσεις” επιστρέφει με συνεντεύξεις που “καίνε” ενώ ο Κώστας Καρνάκης με viral news και ειδήσεις από όλο τον κόσμο θα είναι καθημερινά με το “Karnakiss o’ clock. Η ενημέρωση συνεχίζει με τον Λούκα Φέσια να μεταφέρει όλο το παρασκήνιο και προσκήνιο της ειδησεογραφίας ενώ η Βαρβάρα Ζαχαρίου και η Ρέα Ιωάννου, βρίσκονται στην οργάνωση της εκπομπής με πολλά ρεπορτάζ και αφιερώματα. Στην παραγωγή ο έμπειρος επαγγελματίας του χώρου, Ανδρέας Αριστοτέλους ενώ την σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει για μια ακόμη χρονιά, η Νάγια Αντωνίου

Challenge accepted λοιπόν, με πολλή αγάπη!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: «ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ» Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 15:15 στον ALPHA Κύπρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ