Δηλώσεις στην εκπομπή “Happy Day” παραχώρησε η Κάλια Ελευθερίου!

Η παρουσιάστρια και Influencer μίλησε για την πρόταση που δέχτηκε να συμμετέχει στο Survivor, παραχωρώντας τις πρώτες δηλώσεις της on camera.

Η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει πως η πρόταση δεν ήταν επίσημη, πως δεν φοβάται τον εαυτό της σε μια τέτοια κατάσταση – Άγιου Δομίνικου και πως πιστεύει πως θα μπορούσε να φτάσει μέχρι το τέλος.

Όσο για το οικονομικό κομμάτι, θεωρεί πως θα διεκδικήσει αυτά που της αξίζουν και φυσικά, εάν δεν συμβαδίζουν οι απόψεις… απλώς δεν θα το κάνει.

Όπως ανέφερε:

“Δέχτηκα τηλεφώνημα για το Survivor, δεν έχει καταλήξει κάπου, υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτώ. Μ’ αρέσουν οι προκλήσεις και νομίζω ότι θα άντεχα μέχρι το τέλος. Δεν έχω δει τον εαυτό μου ποτέ σε τέτοιες συνθήκες πείνας για να ξέρω πώς θα συμπεριφερθώ, ούτε με τόσο κόσμο που δεν ξέρω να πρέπει να μείνω μαζί τους τόσο καιρό. Δεν ξέρω τι χαρακτήρα θα βγάλω

Δεν με αγχώνει να συζητήσω για τα λεφτά γιατί πιστεύω ο καθένας διεκδικεί αυτά που πιστεύει ότι του αξίζουν. Αν κάνω μια κουβέντα και δω ότι δεν βγαίνω οικονομικά, δεν θα το κάνω”

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ