Καλεσμένοι στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» ήταν την Πέμπτη, 20 Απριλίου μέρος του καστ της ταινίας «KΑΜΠΙΝΓΚ – ΤΗΕ FINAL BATTLE».

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός του «Κάμπινγκ», Φώτης Γεωργίδης μαζί με τους Ιωάννα Λαμπροπούλου, Άννα Γιαγκιώζη, Σοφία Καλλή και Βασίλη Χαραλάμπους, Μάριο Δημητρίου και Προκόπη Αγαθοκλέους αναμετρήθηκαν σε ένα παιχνίδι γνώσεων και με την Χριστιάνα Αριστοτέλους σε ρόλο «διαιτητή», κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις… δημοτικού. Οι ηθοποιοί χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, την «Βαρκούα» και «Ζαμπούα» και χάρισαν στιγμές γέλιου και χαράς στους τηλεθεατές με τις απαντήσεις τους.

Ποιος ηθοποιός το έχει περισσότερο στην γεωγραφία, την ιστορία και τα μαθηματικά; Ο κάθε ηθοποιός του «Κάμπινγκ» έχει την κλίση του όπως φάνηκε από το παιχνίδι. Ποια ομάδα στέφθηκε νικήτρια με διαφορά 15 πόντων;

Δείτε το απολαυστικό βίντεο με τις απαντήσεις των ηθοποιών του «Κάμπινγκ»:

Μπορείτε να απολαύσετε την ταινία «KΑΜΠΙΝΓΚ – ΤΗΕ FINAL BATTLE» στους κινηματογράφους K-cineplex και Rio Cinemas σε όλες τις πόλεις.

Rio Cinemas: https://www.riopremiercinemas.com.cy/now-playing/camping.html#tickets
K-cineplex: https://www.kcineplex.com/BookTicket.aspx 

Πάρτε μία γεύση από το story της ταινίας:

Ο Θαλής εξακολουθεί να κρύβεται από τις αστυνομικές αρχές. Ο Ιορδάνου βρίσκεται στη φυλακή, αντιμέτωπος με τους φόβους του. Ποιος είναι ο μεγαλύτερός του φόβος; Η εκδίκηση που θέλει να πάρει ο γιος του Ρώσου επιχειρηματία. 

Παράλληλα, πληρώνει όποιον φέρει τον Θαλή νεκρό ή ζωντανό. Η Ευανθία προσπαθεί να εξασφαλίσει πλαστά διαβατήρια μέσω του Θεωρή, ώστε να διαφύγουν στο εξωτερικό, ενώ η αδυναμία του Θαλή να συναντήσει την Πιστούλα ίσως τον φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων. Περισσότερα στο σινεμά…

Ηθοποιοί: Μάριος Δημητρίου, Φώτης Γεωργίδης, Αντρέας Τσέλεπος, Βασίλης Χαραλάμπους, Ιωάννα Λαμπροπούλου, Άννα Γιαγκιώζη, Γιώργος Ζένιος, Σοφία Καλλή, Μαργαρίτα Ζαχαρίου, Αντρούλα Ηρακλέους, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Χάρης Κκολός, Λέα Μαλένη, Λέανδρος Ταλιώτης, Νίκη Δραγούμη, Βασίλης Μιχαήλ, Κρις Γκρεκο, Προκόπης Αγαθοκλέους, Γιώργος Ευαγόρου, Σοφοκλής Κασκαούνιας, Μιχάλης Μουστάκας και άλλοι νέοι και καταξιωμένοι ηθοποιοί. 

Σενάριο: Φώτης Γεωργίδης

Σκηνοθεσία: Νικόλας Ζηκόπουλος

Την ταινία «KΑΜΠΙΝΓΚ – ΤΗΕ FINAL BATTLE» παρουσιάζει η Μπύρα ΛΕΩΝ.

Παραγωγή: ALPHA Κύπρου, Cytavision, Make It Productions,

Στρατηγικός Συνεργάτης: Χαραλαμπίδης Κρίστης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ