Σε θλίψη έχει βυθιστεί το πανελλήνιο και παγκύπριο με την τραγωδία που εκτυλίσσεται μετά τη φονική σύγκρουση δύο τρένων το βράδυ της Τρίτης στα Τέμπη, που στοίχισε τη ζωή σε 40 ανθρώπους μέχρι στιγμής.

Η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις και συμπάσχει με τις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους αλλά και με εκείνες που αγωνιούν να βρουν ζωντανούς εκείνους που αγνοούνται. Τα social media έχουν κατακλυστεί με μηνύματα θλίψης αλλά και οργής για το μοιραίο δυστύχημα.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

τέμπη

Μιμή Ντενίση

«Πώς να πω καλό μήνα έτσι όπως μπήκε!! Τι άδικος χαμός!! Τι τραγωδία για τις οικογένειες!!! Μάτωσε η καρδιά μου. Αλλά θύμωσα κ πολύ. Γιατί δεν χρησιμοποιούσαν τα μηχανήματα ηλεκτρονικού ελέγχου; Πως μπορεί να βασίζονται σ έναν άνθρωπο στον σταθμάρχη το 2023; Πως μπορεί να ξεκινούν τραινα που έχουν προβλήματα; Με σκεπτικό πάμε κ βλέπουμε!!!! Δεν είναι θέμα μιας κυβέρνησης. Είναι παντοτινό!! Χρειάζονται πιο άξιοι άνθρωποι σε όλες τις θέσεις χρειάζεται πολύ καλύτερο δημόσιο. Χρειάζεται αξιοκρατία. Μεγάλο πλήγμα. Μεγάλο πένθος. Συλλυπητήρια στις οικογένειες».

Σάκης Ρουβάς

Βασίλης Κικίλιας

Άλκηστις Πρωτοψάλτη

«Δεν έχω λόγια. Έχω συγκλονιστεί. 2023 !!!Πόσες ζωές πρέπει να θρηνήσει αυτός ο τόπος για να έχουμε τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ; Τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες … αντοχή και δύναμη στη δυσβάσταχτη πραγματικότητα. Γέμισε αγγέλους ο ουρανός».

Ρούλα Κορομηλά

Κλέλια Ανδριολάτου

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Ευγενία Δημητροπούλου

Νίκος Βέρτης

Γιώργος Μαυρίδης

Δημήτρης Μπάσης

Μαρία Μπεκατώρου

Νίκος Μουτσινάς

Γιάννης Τσιμιτσέλης

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ