Στο νέο επεισόδιο του «Γηροκομείου» που ανέβηκε στο YouTube, o Ηλίας Ψινάκης μίλησε για τη φιλία του με τον Βλάσση Μπονάτσο και την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τόσο την περίοδο που ήταν μαζί αλλά και μετά το χωρισμό τους. Ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βλάσση που τον χαρακτήρισε ως έναν πολύ καλό άνθρωπο που δεν είχε κακίες στη ζωή του.

Hλίας Ψινάκης: Θυμάται τη σχέση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με το Βλάσση αλλά και το χωρισμό τους

«Ο Βλάσσης ήταν η χαρά της ζωής. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, δεν είχε καμία κακία. Ήταν διαμάντι αυτό το παιδί. Είχε τρομερό γέλιο. Ήταν πολύ ροκ άτομο και πολύ γλυκός. Όταν χώρισε με την Αλίκη, εγώ ήμουν φίλος και των δύο. Η Αλίκη τα έφτιαξε με τον Κώστα Σπυρόπουλο και στην αρχή ο Βλάσσης σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι. Ήμουν ένα βράδυ με τον Βλάσση κι ένα με την Αλίκη» ανέφερε ο Ηλίας Ψινάκης.

Όσο για το χιούμορ που υπήρχε στη σχέση της Αλίκης και του Βλάσση, είπε ο Ηλίας Ψινάκης: «Καθόμασταν στον Θεολόγο στο εξοχικό της σπίτι και περιμέναμε να έρθει ο Φασουλής κι ο Βλάσσης. Ήμασταν οι δύο μας. Εκεί που καθόμασταν στο σπίτι και χτενιζόταν η Αλίκη, είχε μια φωτογραφία του Βλάσση κι είπε:” Βλασσάκι μου εμείς μαζί θα γεράσεις”».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ