Το αγαπημένο συγκρότημα “Alcatrash” που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από την εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” του Νίκου Μουτσινά, ήρθε στην Κύπρο για εμφάνιση σε γνωστό μαγαζί της πρωτεύουσας και το HELLO! Cyprus δεν θα μπορούσε να μην συναντήσει την αχτύπητη παρέα.

Χαμογελαστοί, μετριόφρων, προσγειωμένοι και με παιχνιδιάρικο mood, αφού έκαναν το soundcheck τους…κάθισαν να παίξουν μαζί μας το ανατρεπτικό παιχνίδι “HELLO – GOODBYE” και να μας αποκαλύψουν άγνωστες πτυχές της καριέρας, της συνεργασίας και της προσωπικής τους ζωής.

Οι καλλιτέχνες πήραν την πινακίδα του “HELLO!” και μας απάντησαν γιατί δεν θα έκαναν μια δική τους τηλεοπτική εκπομπή και γιατί θα έλεγαν (ομόφωνα) “όχι” στην Eurovision.

Τα αγόρια της “Panik Records”, που πρόσφατα κυκλοφόρησαν την επιτυχία “Τέρμα Τα Ψέματα” έχουν συνεργαστεί με “diva”, δεν έχουν “καψουρευτεί” κάποια συνεργάτιδα τους, δεν τους ενοχλεί που τα ΜΜΕ ασχολούνται με την προσωπική τους ζωή, ενώ δεν έχουν φτάσει ποτέ στα όρια να διαλύσουν το συγκρότημα για μια διαφωνία τους.

Αυτά και άλλα ενδιαφέροντα στο ακόλουθο απολαυστικό βίντεο:

Επιμέλεια: Άννα Δράκου

Κάμερα: Κωνσταντίνος Ανδρέου

Μοντάζ: Σύλβια – Μαρία Κυριακίδου

Γραφικά: Έλενα Τερεπέη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ