Οι χρήστες του Twitter δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό πολύ συχνά με ατάκες που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού αναγνώστη. Ατάκες που πυροδοτούν γέλιο για τους μυημένους αλλά και για εκείνους που προτιμούν το πιο εύπεπτο χιούμορ κατακλύζουν καθημερινά το Twitter και ο σκιτσογράφος Moose Allain συγκέντρωσε μερικές από αυτές.

1. Καθώς πλησιάζαμε στο αεροδρόμιο, ο πιλότος άρχισε να προσγειώνεται. Ένιωσα πως είναι πολύ αργά για αλλαγή καριέρας. Moose Allain.

2. Η γυναίκα μου απειλεί να με εγκαταλείψει λόγω της συνεχούς αναφοράς ονομάτων διασημοτήτων. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με προειδοποίησε ότι μπορεί να συμβεί αυτό. Dad Joke Man.

3. Ρώτησα τον μπαμπά μου μια φορά: «Πού ήσουν όταν άκουσες ότι πυροβολήθηκε ο Κένεντι;» Εκείνος είπε: «ΤΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΑΝ;» James Harris

4. Το εξήντα πέντε τοις εκατό των μαθηματικών έχουν αίσθηση του χιούμορ. Το άλλο 45 τοις εκατό δε βρίσκει αστεία τα ανέκδοτα σαν κι αυτά. Glenny Rodge.

5. Όποιος σκέφτηκε να ονομάσει πτηνά, έχασε πραγματικά μια ευκαιρία που δεν ονόμασε σ’ ένα μωρό περιστέρι τ’ όνομα “πουλάκι”. Pandamoanimum.

6. Ο πρώτος κανόνας του Pirate Club: Το Pirate Club είναι μόνο για κλειστά μάτια. Moose Allain.

7. Αν ο Έλβις ζούσε σήμερα, μάλλον θα είχε πεθάνει μέχρι τώρα. Glenny Rodge

8. Εγώ, τραγουδώντας: «Κοιμήσου, κοιμήσου μωρό μου…» Αστυνομία: «Όχι, ρώτησα αν έχεις άλλοθι». Moose Allain.

9. [Καθώς οι τιμές του ελαιολάδου αυξάνονται στην ξηρασία.] Τώρα χάνω το λάδι του λαδιού μου. Andrej Nkv.

10. Δεν θα έλεγα ότι το Jet Set Willie (είδος βιντεοπαιχνιδιού) ήταν εντελώς ΖΧ (ελαττωματική προσωπικότητα σε slung), αλλά σίγουρα ήταν στο ZX Spectrum. Sanjeev Kohli.

*Το Jet Set Willy είναι ένα βιντεοπαιχνίδι πλατφόρμας που γράφτηκε αρχικά από τον Matthew Smith για τον οικιακό υπολογιστή ZX Spectrum.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ