ίλοι και συγγενείς λένε, αυτή την ώρα στα Γιαννιτσά, το τελευταίο αντίο στην 23χρονη Ιφιγένεια που έχασε τη ζωή της στο μοιραίο δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου.

Η 23χρονη Ιφιγένεια που ταξίδευε με τον αρραβωνιαστικό της είναι μόνο μια από τους δεκάδες συνανθρώπους μας των οποίων το νήμα της ζωής κόπηκε τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα.

Συντετριμμένοι οι φίλοι και οι συγγενείς της έσπευσαν να της πουν το τελευταίο αντίο.

Με τον πόνο να είναι διάχυτος στην ατμόσφαιρα, συνόδευσαν την άτυχη Ιφιγένεια στην τελευταία της κατοικία.

«Η οικογένεια περιμένει μία συγγνώμη»

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο δικηγόρος της οικογένειας της Ιφιγένειας, Στέλιος Σούρλας ανέφερε ότι σήμερα είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένεια της 23χρονης Ιφιγένειας Μίτσκα, είναι η κηδεία της στα Γιαννιτσά».

«Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, είμαστε σίγουροι ότι θα αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που αναλογούν. Οι οικογένειες των θυμάτων περιμένουν μία ειλικρινή συγγνώμη την οποία δεν έχουν ακούσει», πρόσθεσε.

Ο σύντροφός της συγκλόνισε περιγράφοντας στον Star τα όσα έγιναν μέσα στο βαγόνι.

«Από τη σύγκρουση έσπασαν τα τζάμια από τα παράθυρα. Η Ιφιγένεια κρεμόταν από το παράθυρο κι εγώ την κρατούσα με όλη μου τη δύναμη. Φώναζα βοήθεια, κάποια στιγμή με βοήθησε ένα άλλο παιδί, την κατεβάσαμε και τη μεταφέραμε στο πρώτο σημείο, από όπου έβγαινε ο κόσμος», ανέφερε αρχικά.

«Κρεμόταν από το παράθυρο»

«Τη βάλαμε στα καθίσματα, γιατί ήταν σοβαρά και δεν ήθελα να της κάνω κακό, και βγήκα έξω να φωνάξω τους πυροσβέστες. Προσπάθησα να ξαναμπώ, όμως δεν με άφησαν και με πήγαν στο ασθενοφόρο. Από τότε έχασα τα ίχνη της. Ρωτούσα και δεν μου απαντούσε κανείς» είπε ο νεαρός, ο οποίος υπέστη ελαφρά εγκαύματα από τις λαμαρίνες που έκαιγαν.

Σύμφωνα με τον ίδιο η Ιφιγένεια δεν είχε τις αισθήσεις της και δεν ήξερε πόσο σοβαρή ήταν η κατάστασή της. Οι πυροσβέστες τού είπαν ότι θα αναλάμβαναν εκείνοι να τη βγάλουν, όμως δεν τον άφησαν να μείνει στο σημείο για να δει ότι όντως την έβγαλαν από το τρένο. Η αδελφή της, της είχε μιλήσει λίγο πριν μπει στο τρένο. Η Ιφιγένεια τής είπε πόσο όμορφα είχε περάσει και ακουγόταν πολύ χαρούμενη. Είχε επικοινωνήσει και με τη μητέρα τους και της είχε πει να κοιμηθεί γιατί θα αργούσε και θα την πήγαινε στο σπίτι ο πατέρας του συντρόφου της. Δυστυχώς η Ιφιγένεια ήταν ανάμεσα σε εκείνους που δεν επέστρεψαν ποτέ στο σπίτι τους…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ