Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Βασίλης Σπανούλης στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο διεθνούς φήμης μπασκετμπολίστας μίλησε για τη μεγάλη του αγάπη, το άθλημα που τον έκανε διάσημο, αλλά και για την οικογένειά του με την Ολυμπία Χοψονίδου.

«Πάντα προσπαθούσα να γίνω καλύτερος παίκτης αλλά και καλύτερος συμπαίκτης. Όταν ήμουν 8-9 ετών όλο το σχολείο έπαιζε ποδόσφαιρο, έπαιζα κι εγώ, αλλά έτσι ασυναίσθητα έπιανα και μια μπάλα του μπάσκετ. Είχα κάποιες κινήσεις έμφυτες που δεν μου τις έμαθε κανένας, δεν τις είδα από κανέναν και τότε άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάτι γίνεται. Στα 12 μου πήγα σε μια ομάδα την ΕΑΛ στη Λάρισα, όπου τότε δεν με βάζανε να παίξω και τσαντίστηκα, έφυγα. Την επόμενη χρονιά πήγα στον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας, μια εξαιρετική ακαδημία, όπου από εκεί μου δόθηκε η ευκαιρία να ξεκινήσω να δείχνω το ταλέντο μου», ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης.

Ακόμη, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην ολοκλήρωση της πορείας του στα παρκέ, μια απόφαση που όπως υπογράμμισε ήταν συνειδητοποιημένη.

«Είμαι πολύ συνειδητοποιημένος σε όλες μου τις επιλογές και στην καθημερινότητά μου. Το δούλευα μέσα στο μυαλό μου. Ο εγωισμός μου και το πάθος μου για το μπάσκετ με έκαναν να ξεπερνώ τους τραυματισμούς. Είναι και το σώμα που με έκανε να αποφασίσω να φύγω. Ήθελα να είμαι στην πρώτη γραμμή. Από τη στιγμή που δεν γινόταν αυτό συν του ότι το σώμα μου άρχισε να προδίδει τα έβαλα όλα κάτω. Είμαι γεμάτος, δεν έχω κενά στην ψυχή και το μυαλό μου».

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια με την Ολυμπία Χοψονίδου. Με απόλυτη ειλικρίνεια, λοιπόν, τόνισε τη σπουδαιότητα της συζύγου του ως μητέρας και συντρόφου.

«Η Ολυμπία είναι εξαιρετική σύζυγος και τα πάμε εξαιρετικά. Έχουμε έξι παιδιά και ποτέ δεν πίστευα ότι θα κάνω τόσο μεγάλη οικογένεια. Πάνω από όλα είναι η στήριξη της γυναίκας μου γιατί αυτή τραβά τα περισσότερα. Θέλεις έναν σταθερό και σκληρό άνθρωπο να μεγαλώσει μια μεγάλη οικογένεια. Η Ολυμπία είναι καταπληκτική μητέρα, έχουμε μια υπέροχη σχέση με τα παιδιά και προσπαθούμε να τους περάσουμε παραδοσιακές αρχές κι όχι τόσο μοντέρνες. Τον σεβασμό και την πειθαρχία», δήλωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου και συνέχισε. λέγοντας: «Η Ολυμπία ήταν συνέχεια στο σπίτι. Έβαλε πάνω από όλα την οικογένειά της. Η Ολυμπία τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου, θυσίασε τα καλύτερά της χρόνια και θέλω τώρα που σταμάτησα να της τα δώσω πίσω απλόχερα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ