Η βρετανική βασιλική οικογένεια προετοιμάστηκε για την κυκλοφορία των τριών πρώτων επεισοδίων στη σειρά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix με το ντοκιμαντέρ «Harry and Meghan».

Στην αρχή του πρώτου επεισοδίου, έγινε μια δήλωση αποποίησης ευθύνης όπου έγραφε: «Μέλη της βασιλικής οικογένειας αρνήθηκαν να σχολιάσουν το περιεχόμενο αυτής της σειράς». Αποκαλύφθηκε επίσης ότι όλα τα γυρίσματα είχαν ολοκληρωθεί μέχρι τον Αύγουστο του 2022, μόλις ένα μήνα πριν από το θάνατο της βασίλισσας.

Αυτό σύμφωνα με πηγές δεν ισχύει και δεν προσεγγίστηκαν ούτε τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον, ούτε μέλη της βασιλικής οικογένειας για να σχολιάσουν τη σειρά, ενώ η οικογένεια δεν αναμένεται να εκδώσει επίσημη δήλωση για την σειρά.

Μέγκαν  harry and meghan

Οι σχέσεις των Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ και της βασιλικής οικογένειας ήταν τεταμένες από τότε που το ζευγάρι αποφάσισε να αποχωρήσει από τα βασιλικά του καθήκοντα το 2020 και να μετακομίσει στις ΗΠΑ.

Στη συνέντευξή τους το 2021 με την Όπρα Γουίνφρεϊ, ο Χάρι είπε ότι ένιωθε απογοητευμένος από τον πατέρα του, Κάρολο, δηλώνοντας «πολύ κακό που συνέβη». Η Μέγκαν είχε δηλώσει ότ όταν ήταν έγκυος στον Άρτσι, ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας –όχι η βασίλισσα ούτε ο δούκας του Εδιμβούργου– εξέφρασε «ανησυχίες για το πόσο σκούρο μπορεί να είναι το δέρμα του όταν γεννηθεί».

Μετά τη συνέντευξη, το παλάτι του Μπάκιγχαμ εξέδωσε μια δήλωση εκ μέρους της βασίλισσας λέγοντας: «Ορισμένες αναμνήσεις μπορεί να διαφέρουν».

Οι Sussexes υπέγραψαν συμφωνία με το Netflix το 2020, και παρόλο που το ακριβές οικονομικό deal είναι άγνωστο, σύμφωνα με πληροφορίες αγγίζει περίπου τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Τα τρία πρώτα επεισόδια του «Harry and Meghan» προβλήθηκαν στις 8 Δεκεμβρίου, και τα τρία τελευταία νθα βγουν στις 15 Δεκεμβρίου, την ίδια μέρα που η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα φιλοξενήσει τη συναυλία της με τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια στο Αβαείο του Γουέστμινστερ. Μαζί με την Κέιτ στην εορταστική εκδήλωση θα είναι ο σύζυγός του, πρίγκιπας Γουίλιαμ, καθώς και ο βασιλιάς και η βασίλισσα σύζυγος και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Τα νέα για το ντοκιμντέρ «Harry and Meghan»

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ