Ο Ντουέιν Τζόνσον, ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ, και η οικογένειά του βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο Instagram.

Ο 48χρονος ηθοποιός μοιράστηκε την είδηση πως αυτός και η σύζυγός του Λόρεν Χάσιαν, αλλά και οι δύο κόρες τους, η 4χρονη Γιασμίν και η 2χρονη Τιάνα, έχουν όλοι αρρωστήσει με κορωνοϊό, με τον Ντουέιν Τζόνσον και την σύζυγό του να περνούν πιο χάλια τον ιό. Ευτυχώς, τώρα αισθάνονται καλύτερα, είπε στους θαυμαστές του.

“Ήθελα να σας δώσω μια μικρή χρήσιμη ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στην ζωή μου τις τελευταίες δυόμισι με τρεις εβδομάδες . Η ενημέρωση λοιπόν, είναι: ‘Η σύζυγός μου Λόρεν και τα δύο κοριτσάκια μου κι εγώ, όλοι βρεθήκαμε θετικοί στον κορωνοϊό”, ξεκίνησε στο βίντεο του ο Τζόνσον.

Ο ηθοποιός είπε ότι αυτός και η οικογένειά του κόλλησαν τον ιό από οικογενειακούς φίλους, που όπως είπε, είναι «συντετριμμένοι» που μετέδωσαν άθελά τους τον ιό.

“Μακάρι να είχα βρεθεί μόνο εγώ θετικός στον κορωνοϊό, αλλά κόλλησε όλη η οικογένειά μου κι αυτό πραγματικά ήταν σαν μια κλωτσιά στην κοιλιά. Αλλά με χαρά θέλω να σας πω πως είμαστε όλοι καλά τώρα. Έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο, είμαστε στην άλλη πλευρά. Δεν μπορούμε να κολλήσουμε πλέον άλλους και , δόξα το Θεό, είμαστε υγιείς”.

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ