Ο Τζέιμς Καφετζής ήταν ο σημερινός καλεσμένος του «Fay’s Time», όμως καθυστέρησε να φτάσει στο στούντιο και απλώς… εισέβαλε μέσα κάποια στιγμή για να δώσει τις εξηγήσεις του!

Ο Τζέιμς Καφετζής έχει επιστρέψει στην Ελλάδα μετά την άδοξη λήξη και της φετινής του περιπέτειας στο «Survivor». Και, βέβαια, η Φαίη Σκορδά περίμενε να τον υποδεχθεί στο στούντιο του «Fay’s Time» για την καθιερωμένη συνέντευξη με όλους τους αποχωρήσαντες από το παιχνίδι. Όμως, ο ανάδρομος φαίνεται πως είχε άλλα σχέδια!

τζέιμς καφετζής
O Τζέιμς Καφετζής έπρεπε να είναι σήμερα στο στούντιο του «Fay’s Time», όμως δεν κατάφερε να φτάσει εγκαίρως και η συνέντευξή του αναβλήθηκε. (Photo: instagram/jamie.kaf)

Ο Τζέιμς δεν έφτασε ποτέ στο στούντιο της εκπομπής στην ώρα του και η συνέντευξή του αναγκαστικά αναβλήθηκε μέχρι νεοτέρας… Παρ’ όλ’ αυτά, κάποια στιγμή η Φαίη Σκορδά τον είδε πίσω από τις κάμερες και τον φώναξε στο πάνελ με τους συνεργάτες της, για μια πολύ σύντομη κουβέντα!

«Πού είσαι βρε Τζέιμς, που σε περιμένουμε από το πρωί;», είπε η Φαίη και έσπευσε μόνη της να δικαιολογήσει τον παίκτη, αποδίδοντας την καθυστέρηση στα άστρα! Ο ίδιος απολογήθηκε, εξήγησε ότι πρέπει σε δύο ώρες να πετάξει για Ρόδο και υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να επιστρέψει στην εκπομπή… «αν φυσικά με θέλετε», όπως είπε.

«Όχι θα προσπαθήσεις, τη Δευτέρα θα είσαι εδώ!», του είπε ο Νίκος Παρτσώλης και η Φαίη Σκορδά πήρε το λόγο για να τον ρωτήσει αν η περιπέτεια του πατέρα του έληξε και αν ο ίδιος είναι καλά.

Η περιπέτεια που είχε ο πατέρας του Τζέιμς στον Ειρηνικό έσπρωξε τον παίκτη στην απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το «Survivor» και να επιστρέψει στην οικογένειά του.
(Photo: instagram/jamie.kaf)

Ο Τζέιμς εξήγησε πως ο πατέρας του σκοπεύει να συνεχίσει το ταξίδι του στον Ειρηνικό με άλλο σκάφος και τόνισε: «Τι να κάνουμε; Αφού το έχει όνειρο…». Ο ίδιος, δήλωσε πως είναι πια ήρεμος και αδυνατισμένος και είπε: «Βγήκα από το “Survivor” και κάνω δίαιτα, δεν έχει ξαναγίνει!».

Παρ’ όλ’ αυτά, όταν η Φαίη του πρότεινε να μείνει για λίγο μαζί τους για να δοκιμάσει τα burger που υπήρχαν στην κουζίνα της εκπομπής, εκείνος δεν αρνήθηκε δείχνοντας πως μάλλον η διατροφή που ακολουθεί μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι δεν είναι και τόσο… αυστηρή!

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ