Ο Τζέικ Τζίλενχαλ μίλησε πρόσφατα στο Esquire και έσπασε τη σιωπή του για όλο το δράμα της Τέιλορ Σουίφτ που τον ακολούθησε από τότε που είχαν βγει ραντεβού πριν από δέκα χρόνια. Δεν είναι μυστικό ότι η Swift έχει έναν από τους πιο έντονους θαυμαστές και πέρυσι τον Νοέμβριο, όταν κυκλοφόρησε εκ νέου μια 10λεπτη εκτεταμένη έκδοση του τραγουδιού της “All Too Well”, οι fans της θώρησαν ότι είναι για τον Τζέικ.

Το “All Too Well” έγινε η μεγαλύτερη επιτυχία, νούμερο ένα, ενώ το όνομα του Τζέικ ήταν παντού και έγινε ο εχθρός του διαδικτύου. «Δεν έχει να κάνει με εμένα. Αφορά τη σχέση της με τους θαυμαστές της. Είναι η έκφρασή της. Οι καλλιτέχνες αξιοποιούν τις προσωπικές εμπειρίες για έμπνευση και δεν φθονώ κανέναν γι’ αυτό».

Ενώ ο Τζέικ γνωρίζει ότι η Τέιλορ Σουίφτ μπορεί να εκφράσει την τέχνη της όπως θέλει, εξήγησε: «Κάποια στιγμή, νομίζω ότι είναι σημαντικό όταν οι υποστηρικτές γίνονται απείθαρχοι, να έχουμε την ευθύνη να είμαστε ευγενικοί και να μην επιτρέπουμε τον διαδικτυακό εκφοβισμό».

Ο Τζέικ απενεργοποίησε τα σχόλιά του στο Instagram και εξακολουθεί να τα έχει απενεργοποιημένα. Αν κοιτάξετε τις φωτογραφίες της αδερφής του Maggie, θα βρείτε σχόλια όπως “έχεις ακόμα το κασκόλ;” κάνοντας αναφορά στον στίχο της Taylor Swift από το τραγούδι της. «Πέρασα από την πόρτα μαζί σου, ο αέρας ήταν κρύος, αλλά ένιωσα κάπως σαν στο σπίτι μου, και άφησα το κασκόλ μου εκεί στο σπίτι της αδερφής σου και εσύ το έχεις ακόμα στο συρτάρι σου τώρα», τραγουδάει.

Τέιλορ Σουίφτ

Αν και σίγουρα δεν ήταν εύκολο να γίνει στόχος μίσους, ο Τζέικ λέει ότι η ζωή του είναι υπέροχη. «Η ζωή μου είναι υπέροχη. Έχω μια σχέση που είναι πραγματικά υπέροχη και έχω μια οικογένεια που αγαπώ τόσο πολύ. Και όλο αυτό το χρονικό διάστημα με έκανε να το καταλάβω».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ