Ο Γιώργος Τσιάκκας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” με την Χριστιάνα Αριστοτέλους και μίλησε στον Τάσο Ευαγγέλου σε μια “Εξομολόγηση” με αποκαλύψεις.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μεταξύ άλλων αποκάλυψε τη κρίση στο γάμο του με την Χριστίνα Παυλίδου, τον Λιγνάδη, το bullying που δέχθηκε στα φοιτητικά του χρόνια, τις επαναλήψεις του “Βουράτε Γειτόνοι” αλλά και τις συζητήσεις και τον δίαυλο επικοινωνίας με το Netflix για τη σειρά “Άγιος Παϊσιος”

Ο ίδιος δήλωσε για τα δύσκολα φοιτητικά του χρόνια και τον Λιγνάδη:

«Σε ηλικία 10 ετών είπα θέλω να γίνω ηθοποιός. Πήγα σε σχολή… Στο τέλος της χρονιάς κόπηκα στο μάθημα του μπαλέτου. Στη Σχολή έφαγα πολύ bullying λόγω της προφοράς μου. Πέρασα ένα πολύ δύσκολο 1ο έτος στη Σχολή. Όλους τους κύπριους μας έκοψε ο Δ/της της σχολής το 1ο έτος. Δυσκολεύτηκα αρκετά, αλλά μετά τους κέρδισα»

«Δεν σκέφτηκα στιγμή να μείνω και να δουλέψω στην Ελλάδα. Με τον Δημήτρη Λιγνάδη ήμασταν συμμαθητές. Ο πατέρας του Λιγνάδη, ήταν ο μόνος δάσκαλος που μας στήριζε. Όταν άκουσα όλα αυτά για τον Λιγνάδη, στεναχωρήθηκα»

Για τη κρίση στο γάμο του ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Ο γέροντας άλλαξε την πορεία της ζωής μας. Πριν τον γέροντα είμασταν έτοιμοι να χωρίσουμε. Ενώ ερωτευτήκαμε και χαλάσαμε τον κόσμο, ο εγωισμός νίκησε.

Για το Βουράτε Γειτόνοι:

«Οι επαναλήψεις κράτησαν ζωντανή τη σειρά και μεγάλωσαν γενιές. Η αδικία των επαναλήψεων είναι ότι δεν πληρωνόμαστε τίποτε. Μιλάμε για πολλά λεφτά και πρέπει να έρθουμε σε συνεννόηση με το Sigma για να λύσουμε το θέμα.»

Όσο για τη σειρά Άγιος Παϊσιος, τόνισε:

«Μιλάμε με το NETFLIX και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά. Η σειρά θα ξεκινήσει γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο τον Μάρτιο »

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ