Ο Γιώργος Θεοφάνους ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Ήβη Αδάμου.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ένα τραγούδι αξόμα» και ο γνωστός μουσικοσυνθέτης θέλησε να της απολογηθεί που την απέρριψε το 2009 στο X-Factor, επιλέγοντας να κρατήσει στο παιχνίδι αντί για εκείνη, τη Νίνι Σερμαντίνι.

«Θέλω να σου πω ένα συγγνώμη δημόσια, πριν σου πω την αλήθεια. Το “συγγνώμη” είναι γιατί ποτέ δεν σου εξήγησα γιατί έγινε έτσι. Έπρεπε να σε πιάσω εκείνο το βράδυ και να σου πω τι έγινε», είπε αρχικά.

«Το παιχνίδι που άνηκε στη δισκογραφική εταιρεία είχε το δικαίωμα να ζητήσει πέραν του νικητή κι άλλα άτομα. Υπήρχε ένα χαρτί που έλεγε πως αν για παράδειγμα η Ήβη θέλει να μείνει, πρέπει να της γράψω τραγούδια και να πορευτούμε μαζί. Η Νίνι Σερμαντίνι που είναι μια καλή τραγουδίστρια, μόλις είχε έρθει από τη Γερμανία με ένα βρέφος, χωρίς να μπορεί να του δώσει ούτε το γάλα του. Οπότε, ένιωθα πολύ άσχημα για τη Νίνι», συμπλήρωσε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Τότε, η Ήβη Αδάμου του απάντησε πως δεν περίμενε αυτή τη στιγμή μετά από τόσα χρόνια, όμως εκτιμά την ειλικρίνειά του.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να ακούσω “συγγνώμη”, γιατί κατά καιρούς είχαμε βρεθεί σε κοινές παρέες, αλλά εκτιμώ το ότι πέρασαν τόσα χρόνια και βρήκες τη στιγμή και το έκανες αυτό. Αυτό νομίζω είναι που μένει, αυτή είναι η ουσία», δήλωσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ