Ο Θανάσης Ευθυμιάδης απάντησε στα όσα ανέφερε πρόσφατα η Δέσποινα Μύρου για εκείνον περί bullying και τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή “Mega Καλημέρα”.

«Με τη συγκεκριμένη κοπέλα δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί απλώς, κάποιοι δημοσιογράφοι που το έβγαλαν λειτούργησαν αντιδεολογικά. Τους είπε κάτι μια κοπέλα και δεν έψαξαν να βρουν τον σκηνοθέτη, τον παραγωγό, όλους τους ηθοποιούς που ήμασταν μαζί σε αυτή τη σειρά και να τους πουν ότι εγώ με αυτή τη κοπέλα δεν είχαμε παίξει ποτέ μαζί. Δεν είχαμε ούτε μια σκηνή μαζί. Δεν κοιταχτήκαμε στα μάτια, δεν βρεθήκαμε ποτέ μόνοι μας. Είπε κάτι, δικαίωμά της. Χαίρομαι που ζω σε μια χώρα που ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του, απλώς η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να ψάχνει αυτό που του λένε και να λειτουργεί δεοντολογικά. Ο κόσμος έχει απόλυτη αίσθηση μέσα του ποιος λέει αλήθεια και ποιος λέει ψέματα. Ποιος έχει ανάγκη να φανεί» τόνισε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Η Δέσποινα Μοίρου είχε δηλώσει: «Έχω φάει κι εγώ bullying από τον Θανάση Ευθυμιάδη, Όταν το έλεγα δέκα χρόνια πριν δεν με άκουσε κανείς. Δεν ήταν σεξουαλικού τύπου, αλλά ναρκισσιστικού τύπου, να βγω από το επεισόδιο να μην του πάρω τη δόξα. Έχασα τη δουλειά μου, μου έκανε ζημιά επαγγελματικά. Είχε συμβεί το ξύλο στους Μουσουλμάνους στη Θράκη και εκείνος δεν δέχτηκε ξυλοδαρμό θεώρησε ότι του πήραμε τη δόξα. Αν όντως έχει ξαναγεννηθεί, έχει κάνει delete σε όσα έχει κάνει θα του πω μπράβο».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ