Ο suis generis μάνατζερ και persona, έρχεται στο «TET-A-TET στον ALPHA» σε μία ανατρεπτική συνέντευξη που δεν πρέπει να χάσετε! Τι αποκαλύπτει για τη συναυλία του Σάκη Ρουβά στην Κύπρο (1997);

Την Κυριακή 1η Μαΐου στις 18:45 στονALPHA Kύπρου, ο Τάσος Τρύφωνος επισκέπτεται το «γηροκομείο» του Ηλία Ψινάκη και οι αποστομωτικές ατάκες, ξεκινούν…

Ο πιο πολυσυζητημένος μάνατζερ θυμάται μαζί με τον Τάσο άγνωστες ιστορίες από τη συνεργασία τους και την περιοδεία για την προώθηση του τραγουδιού ‘Shake it’ με τον Σάκη Ρουβά που εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Γιουροβίζιον, το 2004.

«Φωτίζει», μεταξύ άλλων, άγνωστες πτυχές της ζωής του, διηγείται τη σχέση και την ιστορία της οικογένειάς του με τις Φιλιππίνες, τα χρόνια που σπούδαζε στη Νέα Υόρκη, τη γνωριμία του με τον Άντι Γουόρχολ, την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον Τζίμι Κάρτερ, αλλά και τη φιλία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη Ζωή Λάσκαρη και φυσικά τον Σάκη Ρουβά.

Κάθε Κυριακή στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Άνθρωποι που διαπρέπουν στον χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TETATET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο.

«ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ»: Κυριακή 1η Μαΐου στις 18:45 στον ALPHA Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ